CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

stabilizált oxigéncseppek

Ne nélkülözd az oxigént - Készülj a nyárra extra oxigénnel!


A nyár beköszöntével már izgatottan tervezgetjük az idei nyaralást és a nyári programokat. Amikor átgondoljuk, hogy mi mindent viszünk magunkkal, nem szabad megfeledkeznünk az étrend-kiegészítőinkről sem, különösen, ha külföldre megyünk.

A nélkülözhetetlen oxigén

A tavaszi és nyári időszak egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítője a Low Deuterium Oxy Crystal, mely mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutériumtartalmú vízkoncentrátum.

A mágnesesen strukturált víz hatékony segítséget nyújthat a kórokozók elleni harcban és erősítheti az immunrendszert.

A stabilizált oxigén segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét, energiával tölti fel a testet, elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények felszívódását és hasznosulását, emellett növeli a sportteljesítményt.

Hasznos tippek nyárra

A Low Deuterium Oxy Crystal (LOW DOC) felhasználása rendkívül sokoldalú, nagy segítség lehet otthonunkban, de nyaralás vagy kirándulás esetén is érdemes magunknál tartani.

Íme néhány felhasználási ötlet:

  • Kezdjük a reggelt egy frissítő itallal. Tegyünk egy pohár hideg vízbe 10-20 cseppet, csavarjunk bele ízlés szerint citromot, és már fogyaszthatjuk is. Ezzel akár a reggeli kávé is kiváltható!
  • A vízbe csepegtetett oxigén jobban hidratál, ezért nagy melegben érdemes az ivóvizünkbe literenként minimum 5 cseppet tennünk.
  • Zöldségek, gyümölcsök tartósítására 1 liter vízhez tegyünk 13 cseppet belőle, és ezzel permetezzünk rá a friss árura.
  • A nyár a strandolás időszaka, a közös zuhanyzók használata azonban veszélyeket rejthet magában. Ezért fürdőzés után, este készítsünk magunknak egy lábáztató vizet, melybe 50 csepp LOW DOC-ot is teszünk, így segítve a gombás megbetegedések megelőzését.
  • Bőrünk védelme érdekében csepegtessünk 20 cseppet a naptejhez, így az még fokozottabb védelmet biztosít.
  • Ha kisebb sérülést, horzsolást szenvedünk el, vagy megvágjuk magunkat, a sebek hámosítására is segítségül hívhatjuk az oxigénnel dúsított vizet. Ilyenkor tegyünk a vízbe 20 cseppet deciliterenként, és ecseteljük vele a seb környékét, ez meggyorsítja a gyógyulást.
  • A tavasz és a nyár a fűk, fák, virágok virágzásának időszaka, ilyenkor jóval magasabb a pollenkoncentráció a levegőben. Allergia esetén a szem és az orrjáratok öblítésére tegyünk 1-5 cseppet 10 ml tiszta vízbe. Ezt tegyük pl. egy üres orrspray-es flakonba és használjuk orrspray-ként.
  • Kerti tavaknál, szökőkutaknál is hasznosíthatjuk a LOW DOC-ot! Literenként 10-15 cseppel akár az algásodás is megelőzhető.

Megrendelem most!

FONTOS! A készítményt ne használjuk töményen szem-, orr- és fülcseppnek, és ne cseppentsünk belőle nyílt sebekre, és fekélyekre sem!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!