CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Omega-3 a szív egészségéért!

Az omega-3 minden életkorban!


Az omega-3 zsírsavak, közülük is a DHA idegrendszerünk legfontosabb építőeleme. Számos kutatás igazolta már, hogy azok a gyerekek, akiknek a szervezete hiányt szenved a jótékony zsírsavban, alacsonyabb intelligenciahányadossal rendelkeznek, figyelem-és memóriazavarban szenvednek és tanulmányi eredményük is elmarad társaikétól. Mindezeken túlmenően az omega-3 fokozza az immunrendszer működését és csökkenti a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat is.

 

Az omega-3 pozitív hatásai gyerekeknél:

  • Hiperaktív gyerekeknél 2 hónapos omega-3 kúrát követően jelentős mértékben csökkent az ellenséges viselkedés és az agresszivitás.
  • Javultak az olvasási, a tanulási, a memória és a koncentrációs problémái azoknak a 8-12 éves diszlexiás gyermekeknek is, akiknek DHS és EPS tartalmú halolajat adtak.
  • Koordinációs problémákkal küzdő gyermekeknél 3 hónapos omega-3 kúrát követően az olvasási és a beszédkészség fejlődését, koncentrációs képességük javulását, hiperaktivitásuk, szorongásuk csökkenését tapasztalták.
  • Az omega-3 erősíti az immunrendszert, a vizsgálatok során javította a rendszeresen náthás gyermekek állapotát.

Védelem a felnőttkori depresszió ellen!

Az omega-3 zsírsavak kiegyensúlyozzák az agy szerotonin és dopamintermelését, ennek köszönhetően csökkentik a szezonális és krónikus depresszió tüneteit, valamint fokozzák a hangulatjavító szerek hatását. 

Szellemi frissesség időskorban is

Az agy zsugorodása, az időskori demencia ellen is hatékonyan védekezhetünk omega-3 zsírsavakkal. Több kutatás is alátámasztotta, hogy a jótékony omega-3 zsírsav csökkenti az Alzheimer kór kialakulásának kockázatát és segít a szellemi frissesség hosszú távú megőrzésében. Mindemellett természetes vérnyomáscsökkentő és mérsékli az érszűkítő plakkok kialakulását.

Omega 3 concentrate termékünk által egyszerű és praktikus módon pótolhatod a szervezeted számára szükséges omega-3 zsírsavak mennyiségét, s most PACK formájában is elérhetővé vált.

Készítsd fel gyermekedet időben a tanulásra, és  spórolj azonnal

6 180 Ft-ot! > > >