CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Organic Acai az extra erős antioxidáns

Tapasztald meg Te is az Organic Acai hatását!


Amióta a CaliVita hálózatában elérhető a biominősítésű Organic Acai dzsúsz, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a termék kedvező hatásaival kapcsolatban. Lássunk ezek közül néhányat!

Megszűnt az 53 éve tartó szenvedés

Kedves üzlettársam és barátnőm, dr. Csobod Sándorné 81 éves nővérének ajánlotta az Organic Acai-t. A nővérének 28 éves kora óta légcső-, tüdő- és szívasztmája van, gyógyszert szedett és pumpás porlasztással csökkentette kellemetlen tüneteit. 48 éves korában le is százalékolták.

2013 novembere óta fogyasztja az Organic Acai-t, 1 hónapig naponta 2x2 evőkanállal, decembertől 1x1 evőkanállal.

A termék fantasztikus hatása, amit már 2 hét szedése után tapasztalt, hogy elhagyhatta a gyógyszerét. A pumpás porlasztást még 2 hónapig használta, de januártól már csak ritkán, ködös, esős időben kell csak alkalmaznia.

Az Organic Acai 90%-ban megszüntette az 53 éve tartó kellemetlen, fulladásos tüneteket. Életminősége javult, életkedve töretlen, fizikai teljesítőképessége megnőtt.

Köszöni mindezt, és hálás, hogy a CaliVita segítségével hozzájutott ehhez a csodálatos termékhez. Másoknak is szívből ajánlja.

Simovits Zsóka, TPM, Magyarország

Szinte azonnal éreztem az energiát

A munkám kapcsán sokszor nagyon hosszúak a munkanapjaim, néha 12-14 órásak, gyakran nagyon stresszesek is. A nap végére korábban rendszerint erőtlennek és kedvetlennek éreztem magam. Ekkor kezdtem el használni az új Organic Acai-t, amit barátnőm akkor már fogyasztott. Szinte azonnal éreztem a plusz energiát, de a legkomolyabb eredmény az, hogy stabilizálta a vércukorszintemet, így a rendszertelen evést meg sem érzem, a stressz sem visel meg, és jobb lett a teljesítményem is, ráadásul csökkent tőle az étvágyam is.

Szüllő Gábor, 15%, Magyarország

Cukorbetegségre, influenzára és elhízásra

Az Organic Acai-jal 2013 őszén találkoztam először, amikor Lengyelországban megjelent a termék. Egyik nagy előnye, hogy nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért minden cukorbetegnek ajánlom.

A lányomnak idén gyomor- és bélfertőzése volt, nem tudott gyógyszert sem szedni. Így három napon keresztül kizárólag Organic Acai-t fogyasztott és vizet ivott, hogy a szervezete ki ne száradjon. Az Acai volt számára az élelem is és a gyógyszer is. Úgy épült fel, hogy egyáltalán nem szedett semmiféle gyógyszert.

Az Acai megfelelő dózisa egyénenként eltérő. Megelőzésre 30 ml ajánlott naponta. Egy flakon nem feltétlenül lesz elég egészséged megőrzésére, de a négyes csomag már biztosan.

Javaslom a termék fogyasztását azoknak is, akik fogyni szeretnének. Egy túlsúlyos barátom mesélte, hogy könnyebbnek érezte magát a termék fogyasztása után, és az emésztése is javult. „Az Acai »megkönnyebbülés számomra«" – mondta.

Ajánlom idősebb embereknek is – mint amilyen én is vagyok (70 éves) – az erőnlét javításához egy krónikus betegség után.

Igyál te is acaidzsúszt, és olyan egészséges leszel, mint az acai!

Elżbieta Turska, 10%, Lengyelország

Ezen a télen "elfelejtettem" megfázni

Az Organic Acai bevezetésekor rengeteg szakirodalom került a kezembe jótékony hatásáról, így természetesen én is elkezdtem fogyasztani. Napi 3x1 evőkanállal szedtem belőle, és az általános állapot, illetve a közérzet javulása mellett két dolgot tapasztaltam. Az egyik, hogy egyáltalán nem hoztak lázba az otthon korábban felhalmozott kedvenc csokoládéim. Az édesség iránti vágyam teljesen megszűnt! Épp jókor, mert akkortájt már a normál tartomány felső határán volt a vércukorszintem…

A másik dolog, amire csak tavasszal jöttem rá, hogy ezen a télen „elfelejtettem” megfázni. Ehhez azért biztosan hozzájárult a D-vitamin is.

A lényeg, hogyha csak két terméket használhatnék a CaliVita kínálatából, akkor az az Organic Acai és a D-drops lenne.

Dr Varga Edit, TPM, Magyarország


Légy Te is részese az Organic Acai nyújtotta előnyöknek! Vásárold meg az Organic Acai termékünket.

További cikkek az acai jótékony hatásairól:

Az Acai jótékony hatásai - Távol a modern nagyvárosoktól, az érintetlen természet mélyén

Acaival a gyulladások ellen

Acai a szupergyümölcsök királya

Az ismertetett terméktapasztalatok kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet!

Kérdésed van? Írj nekünk!