CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Paraziták, gombák ellen ParaProteX

Paraziták, gombák?

ParaProteX a segítség a betolakodók ellen!Nap mint nap több millió parazitával találkozhatunk.

Te hogyan védekezel ellenük? Gyakori kézmosással, rendszeres  szellőztetéssel?

Szervezetünk a különböző baktériumok, vírusok, gombák támadásának egész évben ki van téve. Léteznek olyan mikroorganizmusok, melyek szimbiózisban élnek velünk, viszont vannak olyanok is, amelyek határozottan káros hatást gyakorolnak egészségünkre.

Hosszas kutatómunka előzte meg Paraprotex készítményünk piacra kerülését, azonban kifejlesztése óta töretlenül vállalatunk egyik legsikeresebb termékei közé tartozik.

A Paraprotex megalkotásával teljesült célunk, hogy támogathassuk szervezetünk védekező erejét azon parazitákkal szemben, melyekkel a mindennapjaink során kapcsolatba kerülhetünk.

Hatóanyagait egyrészről olyan közismert összetevők képezik, mint a grapefruit magolaj, fokhagyma, dió, szegfűszeg, másrészről olyan hasznos gyógynövényeket is beletettünk, melyeket a népgyógyászat már évezredek óta sikerrel és hatékonyan alkalmaz, mint pl. a vörös jázmint, mirhafüvet, sóskaborbolyát, és az argentín lángfát (Pau D’Arco).

Hogyan teszik ezen alkotóelemek külön-külön is sikeressé készítményünket ?

A fokhagyma gyógyereje már a ősidők óta ismert, hiszen az egyiptomi katonák is ezt a gyógynövényt fogyasztották, hogy szervezetüket megfelelően karban tarthassák. Kiválóan tisztítja a szervezetet, antioxidánsként támogatja az immunrendszert, gombás és baktériumos közegben is segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, Nagyszüleink is sikerrel alkalmazták meghűlés esetén, fő hatóanyagának az antibiotikus hatású allicinnek köszönhetően. Fogyasztása emésztés serkentő hatással bír és korlátozza a koleszterin érfalakra történő letapadásának mértékét.

 

 A vörös jázmin egy Indiában honos növény, melyet a népi gyógyászatban főként vírusos időszakban használnak, leveléből emellett gyógykenőcsöt is készítenek.

A szegfűszeg erős antioxidánsként-, a fekete- és közönséges dióbél annak jódtartalma miatt segítheti a különböző parazitákkal szembeni védelmet. Előbbi mindamellett erősíti a gyomrot, a népi gyógyászatban belső tisztítóként is használják.

Másik felhasznált gyógynövényünk, mely szintén erős tiszító hatással rendelkezik, a grapefruitmag, vagyis pontosabban annak olaja, melynek további nagy erénye, hogy mindeközben megkíméli a bélbarát baktériumokat.

A mirhafű gazdag káliumban, nátriumban, szilikonban, cinkben és klórban, valamint elősegítheti a szervezet salakanyagoktól való megtisztulását. Védi és segíti a máj működését, erősíti emésztőrendszerünket.

Az argentín lángfa (Pau D’Arco) jelentős mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat. A népi gyógyászatban főként vírusos időszakban alkalmazzák, ezenkívül gombás környezetben is támogatja szervezetünk védekező erejét.

A sóskaborbolya tisztító hatású, segítheti a szervezet ellenálló képességét baktériumos környezetben. Erősíti az immunrendszert, termése C vitamint, különféle nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz.

A mirhafű gazdag káliumban, nátriumban, szilikonban, cinkben és klórban, valamint elősegítheti a szervezet salakanyagoktól való megtisztulását. Védi és segíti a máj működését, emésztőrendszert erősítő hatással rendelkezik.

Miért extra hatékony a ParaProteX?

Mert egyedülálló összetételével a paraziták, gombák, víírusok, baktériumok elleni támadáshoz minden szükséges hatóanyagot egyetlen tablettában megtalálsz.

Próbáld ki Paraprotex termékünket mielőbb, hogy megismerd, és házi patikád állandó részévé váljon!

FIGYELEM!
A készítmény szedése nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, az orvossal történő konzultációt! Amennyiben bélféreg vagy egyéb élősködő jelenlétének bármilyen jelét észlelnéd szervezetedben, haladéktalanul konzultálj orvosodddal!

Megrendelem most!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess újdonságainkról és a legfrissebb érdekességekről, legújabb kutatási eredményeinkről, melyek egészséged megőrzésében vagy visszanyerésében segítségedre lesznek!