CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Prevenció? - Samburex!

Prevenció a bodzák királyával

Gondosan összeállított házipatikánk ősi alkotóelemei, s jótékony hatásuk egyetlen üvegbe zárva. - Ez a Samburex

A SambuRex fő összetevői között csak olyan természetes anyagokat találhatunk, melyek évszázadok óta részei a házipatikánknak, azonban így együtt, egymás hatását kiegészítve még hatékonyabban hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez.

A folyékony étrend-kiegészítőt úgy alkottuk meg, hogy alkalmas legyen az egész család, így a legkisebbek és a felnőttek szervezetének támogatására is. Épp ezért nem tartalmaz alkoholos kivonatokat, így nem káros a gyermekeknek, a felnőtteket pedig nem akadályozza a munkában. Kellemes, természetes édes íze miatt a kicsik is könnyen elfogadják, további előnye, hogy sem hozzáadott cukrot, sem mesterséges édesítőt vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Fő összetevője a feketebodza (Sambucus nigra), mely rendkívül koncentrált formában (5000 mg/adag), kivonatként van jelen, így akár már napi egy teáskanálnyi is erősítheti védekezőképességünket. A feketebodzát már nagyszüleink is előszeretettel használták meghűléses állapotok kezelésére, a torokgyulladás kellemetlen tüneteinek enyhítésére. Ezen felül kíméletes víz- és hashajtó hatása miatt is hasznos tagja lehet házipatikánknak. Jótékony hatásait a népi gyógyászat után a modern orvostudomány is elismerte a számos, célzott kutatás eredményeképpen.

Mindezeken felül magas C-vitamin-tartalmával is hozzájárul immunrendszerünk megfelelő működéséhez, továbbá jó tudni azt is, hogy antioxidáns hatású vegyületeivel a szabad gyökök elleni harcban is segítségünkre lehet.

Bár a feketebodza önmagában is rendkívül hatékony gyógynövény, a terméket kiegészítettük még echinaceával és astragalusszal is, hogy egymást erősítve, szinergikusan működve segítsenek nekünk. Az echinacea (bíbor kasvirág) ismert gyógynövény, melynek legfőbb hatása, hogy segíti a természetes védekezőrendszer működését. Az astragalus a kínai orvoslás hatóanyaga, mely nagy népszerűségnek örvend évszázadok óta.

A SambuRex tehát egy olyan komplex készítmény, mely az egész család számára valódi segítséget nyújt az ősszel beköszöntő hidegebb időszak kihívásaival szemben.