CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Prosztatagondokról - pro-stp

Prosztataproblémák? Férfigondok?

 

* A kép megjelenítését levelező programja blokkolta. Engedélyezze a képek megjelenítését! *

Gyakran kell felkeresned a mosdót, és ez a kellemetlenség hatással van mindennapjaidra?  50 éves kor felett a férfiak egyik leggyakoribb megbetegedése a prosztata jóindulatú megnagyobbodása. Ez a probléma ebben a korban a férfiak felét érinti, 70 év felett azonban az arány már több mint 90%, ezért érdemes a prosztata egészségének fenntartásáról még idejében gondoskodni.

Miről ismerheted fel, hogy a prosztata megnagyobbodása okozza a tüneteidet?

  • Gyakori vizelési inger és az ennek következtében fellépő alvásproblémák;
  • Nehezen induló-, vagy akadozó vizelet;
  • Vizelettartási problémák;
  • Lecsökkent szexuális teljesítmény.

Kérj mielőbb orvosi segítséget!

Az érintettek nagy része a tünetek jelentkezése után csak hosszabb idő elteltével vesz igénybe orvosi segítséget, mivel problémájuk sokukban szégyenérzetet kelt. A prosztata megnagyobbodása esetén gyakoribbá válhatnak a húgyúti gyulladások, fertőzések, melyek hosszabb távon akár vesekárosodáshoz is vezethetnek. A tünetek jelentkezése életminőségromlást okozhat, ezért nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy a prosztata megnagyobbodása jól kezelhető.

Megelőzhetjük?

Megfelelő életmóddal és különböző gyógynövények rendszeres fogyasztásával sokat tehetünk a prosztata megnagyobbodásának megelőzéséért, illetve a már kialakult állapot javításáért. A Pro-STP támogatást nyújt a prosztatagyulladással és -megnagyobbodással járó tünetek mérsékléséhez és leküzdéséhez, hiszen természetes összetevői csökkentik a prosztata méretét, s ezáltal jelentősen mérséklődhetnek a panaszok.

A Pro-STP fűrészpálma és nagylevelű csalánlevél-kivonatot tartalmaz, melyek kiváló gyulladásgátló és vízhajtó hatással rendelkeznek. A különleges készítmény olyan hasznos hatóanyagokat is tartalmaz, mint a bioperin, a lenmagolaj, a likopin, a cink és a szelén.

A Pro-STP ideális választás a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával összefüggő panaszok enyhítésére, hiszen összetevői nem fejtenek ki zavaró hatást a szexuális funkciókra.

TIPP! Kerüld a kávét, az alkoholt, a dohányzást, a koffein tartalmú italokat és a finomított cukrokat. A megfelelő életmód, a Pro-STP és a D-vitamin együttes fogyasztása hosszú távon hatékony támogatást nyujthat a prosztata egészséges működéséhez, az életminőség javításához.

Próbáld ki most, nyerd vissza fiatalos lendületedet és önbizalmadat! MEGRENDELÉS »