CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

koenzim Q10 vérnyomáscsökkentő, erőnlét javító

Q10 - a szív és érrendszer őre


„Stabilizálódott a vérnyomásom”

„Gyakori fejfájással kerültem orvoshoz, ahol kiderült, magas a vérnyomásom. Már háromféle gyógyszert is szednem kellett, és még mindig nagyon ingadozó volt, időnként durva kiugrásokkal. Ekkor kezdtem el szedni a CaliVita Super CoQ10-ét, és néhány hét múlva már stabilizálódott a vérnyomásom, majd újabb pár hét múlva csökkenni kezdett. Ennek a kezelőorvosom is nagyon örült, el is hagyhattam az egyik gyógyszert.”

K. I., fogyasztó, Magyarország

 

„… a fogínyem sem vérzik már…”

Miután egy hónapon át szedtem a Sublingual CoQ10-et, meglepetten tapasztaltam, hogy elmúlt a szívdobogásom és a fogínyem sem vérzik már, amikor fogat mosok. Én egyszerűen beleszerettem ebbe a csodálatos termékbe, amit erősen ajánlok mindazoknak, akik kimerültek, szívproblémáktól vagy fogínysorvadástól szenvednek.”

 

„Gyógyírként alkalmazom szívproblémára”

„A Sublingual CoQ10 segített megszabadulni a krónikus kimerültségtől, javította a fizikai és szellemi terhelhetőségemet, fenntartja az állóképességemet, megszüntette fogínysorvadásomat. qProtect-el kombinálva enyhíti az izomfájdalmat. Édesanyámnak az isémiás szívproblémájára gyógyírként alkalmazom ezt a terméket a CaliVita Cholestone és Omega 3 termékével együtt. Sok fogyasztótársam biztosított arról, hogy ez egy egyedülálló, rendkívül hatékony termék, és az ára is méltányos, ha azt nézzük, milyen sokoldalú a jótékony hatása.”

 

„Szívinfarktusa után a Q10-től sokat javult édesapám állapota”

„Édesapám 68 éves volt, amikor a második szívinfarktusán esett át. Bőre szürkés-lilás volt, alig tudott valamit csinálni, mert állandóan nagyon fáradtnak érezte magát. Hiába szedte a gyógyszereit, nem tudott igazán tartalmas életet élni. Ekkor napi 100 mg CoQ10-et kezdett el szedni egy „sorstársa” javaslatára, és mindannyiunk meglepetésére sokat javult az állapota. Jobban bírta a fizikai terhelést, könnyebben kapott levegőt, frissebb és jobb kedvű lett.”

P. E., fogyasztó, Magyarország

 

„Már négy éve fülzúgás nélkül”

„Anyukának elég erős fülzúgása volt. Sokféle gyógyszert kipróbált, de sajnos semmi nem segített. Ekkor infúziókúrát javasoltak neki. Ez végre használt, de csak fél évig, majd újra infúziókúra következett és így tovább… Ezt követően elkezdte szedni a Super CoQ10-et, igaz, csak napi egy szemmel, ám félév múlva nem jött vissza a fülzúgás. Amióta szedi a koenzim-Q10-et, nem volt szüksége újabb infúziókúrára, és ennek már több mint négy éve.”

Sz. M., fogyasztó, Magyarország

Eddig haboztál, hogy érdemes-e esélyt adnod a koenzim-Q10-nek?  Keresd széles koenzim-Q10 termékpalettánkat, válaszd ki a számodra megfelelő dózist és pörgesd fel szervezetedet a nyárra!

Az ismertetett terméktapasztalatok kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet!