CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Stresszcsökkentés

A nyugodt és stresszmentes iskolakezdéshez

 


 

Szúlőként mit tehetünk a stresszmentes iskolakezdéséért?
  • akkor tudjuk a legnagyobb segítséget nyújtani, ha kiegyensúlyozottak és higgadtak maradunk. Nyugalommal és aggodalmaktól mentesen gondoljuk át mindent megvásároltunk-e, minden szükséges eszköz rendelkezésre áll-e gyermekünk tanévkezdéséhez?
  • Gyermekeink iskolakezdéssel kapcsolatos félelmeinek eloszlatásával, bátorítással, ha szükséges, önbizalomnöveléssel tehetünk a nyugodt és félelemmentes tanévkezdésért.
  • Ugyancsak a gyermekek hasznára válik, ha közös játékainkba belecsempészünk egy kis felkészítést vagy a korábbi tananyag ismétlését.
  • Becsúszott a tanév elején egy-egy rosszabb jegy? Ne keseredjünk és ne rettenjünk meg! Hagyjunk időt arra, hogy a gyermekek át tudjanak állni a felhőtlen nyári örömökből az iskolai kötelezettségek irányába.

A mindennapi stresszcsökkentéshez hatékony segítséget kínál a  a Rhodiolin adaptogén gyógynövény, melynek hatóanyaga a Rhodiola rosea. A Rhodiola rosea hatóanyagai jótékony hatással vannak a központi idegrendszerre, a koncentrálóképességre, a szellemi és fizikai teljesítőképességre és közérzetünkre. A betegségekkel szembeni ellenálló képességünk növelése érdekében a cinkkel kiegészített Rhodiolin mérsékli a stresszt valamint a stresszes életmód tüneteit, emellett jótékony hatásssal van a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességére is.


A 3+1 Rhodiolint tartalmazó csomagunkhoz augusztus 31-ig 25% kedvezménnyel vásárolhatók meg webáruházunkban.

Használd ki a kivételes lehetőséget, és spórolj vele 8 475 Ft-ot.  << Megrendelés >>

Vértezd fel gyermekedet és az egész családot az iskolakezdésre! A Rhodiolin stresszcsökkentő hatását a Super Soya Lecithin és az Omega 3 jótékony koncentrációnövelő hatásai egészítik ki,  a Liquid C+ folyékony C-vitamin pedig bioflavonoidokkal, csipkebogyóval, heszperidinnel és acerolával siet immunrendszered erősítésére az őszi fertőzések elkerülése érdekében.

Kérdésed van? Írj nekünk!