CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Szoftgél kapszulák

Megérkeztek az ÚJ CaliVita szoftgél kapszulák. A Chewable Omega 3 és a Chewable CoQ10 szoftgél kapszulák a hagyományos tabletták és kapszulák fogyasztóbarát alternatívái.és


Rendkívüli előnyük:

  • Elszopogathatók, elrághatók. A kapszulák a nyál hatására síkossá válnak, így akár szétrágás nélkül is könnyen lenyelhetők.
  • A kapszulák narancs és citrom ízesítésűek.
  • Bárhol, bármikor, útközben – víz nélkül is – könnyen fogyaszthatók.
  • Mivel a szájban oldódik, gyorsan felszívódik.

Két hatóanyag, amelyre minden családban szükség van!

A szervezet az omega-3 hatóanyagot nem tudja előállítani, ezért csak táplálkozással juthatunk hozzá. Azonban a magyar lakosság halfogyasztása köztudottan rendkívül alacsony, pedig omega-3 zsírsavakra minden korosztálynak szüksége van. A koenzim-Q10-et ugyan képes előállítani szervezetünk, de 35 éves kor felett egyre csökken az előállított mennyiség.

Kiknek ideálisak az új termékek?

Praktikus megoldásokat kedvelőknek 

Azok számára, akik sokat vannak úton, vagy csak egyszerűen a praktikus megoldásokat kedvelik.

Kisgyermekes szülőknek

Az omega-3 segíti a szellemi fejlődést és a koncentrációt, mely kisebb korban kiemelten fontos. Azonban a tablettákkal a kicsik nehezen barátkoznak meg. Az új szoftgél kapszula a cukorka és a rágó elegyének élményét adja: cukorkaként szopogatható, de szét is rágható, így könnyebb lenyelni.

Időseknek

A kapszulák és tabletták bevétele főleg idősebb korban okozhat gondot a különböző nyelési problémák és a szájszárazság miatt, holott ezek a hatóanyagok segíthetnek az egészség megőrzésében. Erre kínál megoldást a két új, szétrágható és víz nélkül is lenyelhető étrend-kiegészítő.

 

Megelőzésként

Az omega-3 és a koenzim-Q10 segíthet a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők számára kiegészítő kezelésként, illetve annak megelőzésében, kockázatának a csökkentésében. Az omega-3 hozzájárulhat a trigliceridszint csökkentéséhez és a trombózis kialakulásának gátlásához, míg a koenzim-Q10 a normál vérnyomás kialakításában játszik szerepet.

Hogyan fogyaszd a szoftgél kapszulákat?

Bevétel után szopogasd, hogy megvékonyodjon a szoftgél kapszula. A hatóanyagot nyeld le, és utána szopogasd, rágd tovább a kapszulát, hogy a kapszula védőrétege is minél vékonyabb legyen, és azt is könnyedén le tudd nyelni.