CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Természetes agyserkentő

Természetes agyserkentők!

Segítség, vizsgázom!

A cél a lehető legjobb eredmény, na de milyen áron?

Míg a mesterséges serkentők 1-1 rövid időszakra segítenek csak, a CaliVita által ajánlottak folyamatosan képesek Neked segíteni abban, hogy jó teljesítményt nyújts. Ezek a természetes serkentő módszerek ráadásul kockázatmentesek, és egészségesek.

Itt van például a lecitin, melynek két fő alkotóeleme a kolin és az inozitol. Ezek számos egyéb előnyös tulajdonságuk mellett az idegrendszerre, agyunk működésére és a memóriánkra vannak jótékony hatással. Ha fáradtnak és figyelmetlennek érzed magad, néhány szem lecitin kapszula segíthet, de még jobb, ha napi rendszerességgel szedsz Super Soya Lecithint, akár napi 2-3 lágyzselatin-kapszulát. Még jobb, ha a Triple-Potency Lecithint választod, mert így elég naponta egyszer bevenned és egész nap élvezheted a pozitív hatását.

 

Az utóbbi években a gyermekek étrendi kiegészítésének legfontosabb eleme a multivitaminok mellett az Omega 3 Halolaj lett. Nem véletlenül, hiszen a benne lévő DHA, teszi ki az emberi agy kb. 30%-át. Ez a zsírsav alapvető szerepet játszik az agyban levő idegsejtek közti kommunikációs folyamatokban. A legújabb kutatások igazolták, hogy segít a gyerekek megfelelő agyi fejlődésében, javul a koncentrálóképességük és memóriájuk. Ez a hatás természetesen nemcsak a gyerekeken érvényesül. A vizsgaidőszakban éppen a koncentráló képességre és a penge memóriára van szükségünk. Kézenfekvő tehát, hogy egy jó minőségű koncentrált Omega 3-al is támogassuk a tanulási folyamatot. Csak hab a tortára, hogy az igazán finom ízű Chewable Omega 3 a kiváló hatása mellett még az édesség iránti vágyunkat is kielégítheti.

 

És ami extra energetizáló hatást biztosít, akár csak a vizsgaidőszakban fogyasztva, az az Energy & Memory tabletta, mely a guarana természetes koffeintartalmával, lecitinnel, a szellemi, fizikai aktivitást támogató vitaminokkal, ásványi-anyagokkal és antioxidánsokkal mellékhatásmentes élénkítést biztosít épp akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Vizsgákra fel akció! 

Válassz 05. 03-07. között a Super Soya Lecithin 100, Super Soya Lecithin 250, Triple-Potency Lecithin, Omega 3 concentrate, Chewable Omega 3 és Energy & Memory készítmények közül legalább 2 db-ot bármely variációban, és 15% kedvezménnyel jutalmazunk! 

Az ajánlat 5 napig, illetve a készlet erejéig érvényes!

Kattints a kívánt termékre, tedd be kosaradba és élvezd a természetes eredetű agyserkentők pozitív hatásait.