CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Terméktapasztalatok vegyesen

Terméktapasztalatok vegyesen

 

Egy nehéz fotel felemelését követően a jobb szememben megpattant egy ér. Ennek eredményeként csúnyán bevérzett a szemem. Azonnal elkezdtem szedni a Rutascorbint, valamint 2 kiváló CaliVita készítményt, a C-1000 és a C Plus vitamint nagy dózisban, azaz 3×2 szemet mindhárom készítményből. Ennek az lett az eredménye, hogy 1 hét múlva felszívódott a vérömleny, ami azért csodálatos, mert egyébként 2-3 hét a gyógyulási idő. Úgy gondolom, hogy a CaliVita termékei nélkül ez a kiváló és gyors eredmény nem következett volna be.

Dr. S. É. (51 éves), Szeged

A Pure Yucca szedésénél az a meglepő változás történt, hogy lényegesen csökkent az étvágyam, és én, aki nagyon édesszájú vagyok, azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem kívánom az édességet.

A ZenThonictól szebb lett az arcbőröm, simább, feszesebb. A biorezonanciás vizsgálatnál pedig tökéletes értéket mutatott az immunrendszerem, holott az mindig lényegesen alacsonyabb volt a többi értéknél.

E., Budapest

Édesanyámat 1992 novemberében mellrákkal műtötték. 2005 októberéig panaszmentes volt. Akkor a tüdőszűrésen - ahol évente megjelent- a tüdején nem műthető daganatot diagnosztizáltak. A további vizsgálatokon kiderült, hogy több helyen áttét van már, és minden az emlőből indult ki.

Többféle gyógyszert kapott, melyektől nagyon rosszul volt: mindent kihányt és nem tudta a székletét tartani. Egy hét után saját felelősségére abbahagyta a gyógyszerek szedését, és csak napi 3×20 csepp OxyMaxot, 3×1 1000 mg-os C-vitamint és 3×1 qProtect-et szed. Azóta megszűntek a panaszai, jó a közérzete és az étvágya. December óta háromhetente kemoterápiás kezelésben részesült. A kezelések ideje alatt ugyanúgy szedi a CaliVita termékekeit, mint korábban. Ennek köszönhetően nincs hányingere, jól érzi magát, jó az étvágya a kezelések alatt és utána is. (Sajnos a betegtársairól ugyanez nem mondható el!)

Ami még nagyon fontos, hogy nincs fájdalma! Pedig már a csontokban, a csontvelőben, a hörgőkben is van áttét. Tudjuk, hogy sajnos nem fog meggyógyulni, de nem mindegy, hogy milyen életminőségben éli az életét.

E termékek nélkül nem érhette volna meg januárban a hetvenhetedik születésnapját. Remélem, még sokáig szerettei között marad.

K. L.

A történetem 7 évvel kezdődött, amikor parlagfű-allergiát állapítottak meg nálam. A vizsgáló orvos közölte velem, hogy az állapotom rosszabbodni fog, egyéb más anyagokra is érzékeny leszek. Fodrászként dolgozom és, ez igen aggaszott, hiszen sok vegyszerrel érintkezem. A tüneteim nagyon súlyosak voltak (orrfolyás, könnyezés, bőr- és szemviszketés).

Kezelésként egy gyógyszert kaptam, melyet rendszeresen fogyasztanom kellett a kritikus időszakokban.

Három évvel ezelőtt azonban olvastam a Noni jótékony hatásáról, melyet azonnal el is kezdtem fogyasztani, és ezt a mai napig teszem. Azóta a tüneteim teljesen eltűntek, allergiás reakcióm teljesen megszűnt. „Mellékhatásként” a tavaszi fáradság sem jelentkezett nálam, mely kollegáimat rendszeresen sújtja.

Az ismerősöm, akivel együtt voltunk annak idején az orvosnál, azóta is gyógyszeren él.

Balogh E, Szolnok

 

A gombák senkit sem kímélnek!

Engem sem. Hét éve annak, hogy az első tünetek jelentkeztek:

 

  • állandó fáradtság,
  • a koncentrálás hiánya,
  • fehér, lepedékes nyelv,
  • látási problémák,
  • puffadás, székrekedés,
  • végbélkörnyéki viszketés,
  • gyakori vizelési inger,
  • erőteljes hüvelyi folyás,
  • tompa alhasi görcsök.

Mivel nagyon elfoglalt voltam, nem vettem komolyan ezeket a figyelmeztető jeleket. Az állandó fáradtság azonban annyira elhatalmasodott rajtam, hogy jártányi erőm sem maradt, és végül orvoshoz fordultam. A vizsgálatok megállapították, hogy fertőzésem van, ám az nem derült ki, hogy pontosan milyen, sőt az sem, hogyan előzhetném meg legközelebb. Az orvos gyógyszert írt fel, melytől rövid időre tünetmentessé váltam, ám a probléma hamarosan újra jelentkezett. Az újabb problémák között ott sorakozott hólyaghurut, a gyomor-, vese-, szív-, lép-, hasnyálmirigy- és májfájdalom.

 Ezúttal egyik természetgyógyász barátomat kerestem fel. Ő azt ajánlotta, hogy sürgősen változtassak táplálkozási szokásaimon. Az immunrendszerem annyira le volt gyengülve, hogy a baktériumok, gombák szabad utat kaptak. A cukorbetegség határán álltam. A természetgyógyász megállapította, hogy gombafertőzésem van (candida), minden problémámat ez okozza.

Szigorú döntést hoztam az étrendemmel kapcsolatban. Megkezdődött az egészségemért való küzdelem. Sajnos az édességről kellett először lemondanom, hogy ne tápláljam tovább a gombákat.

Sok terméket kipróbáltam, mire eljutottam a CaliVita International természetes alapanyagokból készült étrend-kiegészítő termékeihez, melyekkel remek eredményt értem el.

A szervezet tisztításához a Pure Yuccát, az agy és a tüdő oxigénpótlásához az OxyMaxot használtam. A gombák kiirtására ParaProteXet, a hasznos baktériumok visszapótlására pedig AC-Zymes-ot szedtem. A helytelen táplálkozásból adódó nyomelemhiány pótlásában a Power Mins, az emésztés könnyítésében a Meal Time segített.

Tapasztalataimról és a gombás fertőzés leküzdéséről könyv is született Gombafertőzések gyógyítása – Hogyan gyógyulhat ki a kézköröm, a lábköröm, a bőrön lévő és a belső szervezetében terjedő gombafertőzésekből címmel.

Bízom abban, hogy tanácsaimmal nagy segítséget nyújthatok mindazoknak, akik hasonló küzdelmeken mennek keresztül. Könyvemben konkrét, bevált recepteket is találhatnak a CaliVita termékajánlása mellett.

A CaliVita ajánlása

Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akik már találkoztak a fenti problémacsoporttal, akik szeretnék megelőzni a gombás megbetegedéseket, valamint a természetgyógyászoknak és az érdeklődőknek.

A könyv korlátozott mennyiségben még kapható! Rendelése előtt azonban kérjük érdeklődj!