CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

VeinCare visszérkrém visszérbetegségek támogatója

Visszerek nélkül boldogan

A szőlőmag számtalan olyan készítmény alapja, melyek mind a vénák egészségét szolgálják. A benne található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Erőteljes antioxidáns hatású még a heszperidin komplex és a C-vitamin, mely számos más jótékony hatása mellett szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában is. A készítmény további értékes növényi összetevői: a gyömbér és a kurkuma. Ez utóbbi kiváló keringésjavító hatással is rendelkezik.

Nyáron még kellemetlenebb tüneteket okozhat a visszérbetegség, mely különösen a nőket és az álló foglalkozásúakat érinti. A visszérre való hajlam sajnos örökölhető, de a mozgásszegény életmód, és a súlyfelesleg éppúgy elősegítheti a kialakulását.

A nagy melegben még az egészséges emberek is tapasztalhatják, hogy kitágulnak a lábukon az erek, ugyanis a szervezet így próbálja a hőháztartását rendben tartani (miközben hőt adunk le, fokozódik a vérkeringés).

A visszér nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is. A nők többsége mindent megadna, hogy visszeres lábai szebbek, egészségesebbek legyenek.

A Vein ProteX értékes hatóanyagai (szőlőmag, heszperidin, gyömbér, kurkuma) segítséget nyújthatnak ebben, hiszen támogatják a vénák egészségét, egészséges működését. 

Megrendelem

Kérdésed van? Írj nekünk!