CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

vitamin a tábor előtt - aloeval és graviolával


Vitaminokkal is készitsd fel gyermekedet a táborra!

Régebben a gyümölcsök ízesek, finomak voltak, és mindezeken felül még magas vitamintartalommal is rendelkeztek. A műtrágyázás és egyéb környezeti ártalmak hatására azonban mára a gyümölcsök, zöldségek vitamin és ásványi anyag tartalma erőteljesen lecsökkent.

Ennek következtében gyermekeink is lényegesen, 25-30%-kal kevesebb vitaminhoz és ásványi anyaghoz jutnak.

Minden szülő megpróbál gondoskodni arról, hogy gyermeke egészségesen nőjön fel, és megfelelő mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz juthasson, lehetőleg olyan táplálékból, amit nem szennyeznek mesterséges anyagok, vegyszerek.

Ma már sajnos ez nehezen biztosítható a hagyományos, fáról szedett gyümölcsökkel, ezért érdemes kipróbálnod azt a finom, 100%-ban biogazdálkodásból származó, szupergyümölcsökből álló dzsúszt, amivel könnyedén fedezheted gyermeked nyári vitaminszükségletét, sőt felkészítheted a vírusok és baktériumok ellen is.

A GraVital Juice alapanyagai, a graviola, az aloe vera, a mangosztán és a nopal B-vitaminokkal, A-, C- és E-vitaminnal, valamint számtalan ásványi anyaggal látják el gyermeked szervezetét, aki ráadásul imádni fogja az ízét. Rendeld meg most, és készítsd fel gyermekedet a nyári táborra!

Fontos! A termék limitált darabszámban elérhető! Ha elég gyors vagy, akkor a GraVital Pack mellé, mely 3 +1 ajándék üveg GraVital készítményt tartalmaz, most egy ajándék CaliVita vászontáskát is kaphatsz.

Megrendelem most!