CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

vitamin gyerekeknek, Calivita gyermekvitaminok

Vitamin gyerekeknek - itt a CaliVita Dínópark


Kedves gyerekek, van számotokra egy jó hírünk! Nemcsak gumivitamin formájában találkozhattok a dinókkal, hanem a CaliVita őskori parkjában is.


Létrehoztunk nektek egy parkot, őserdővel, vulkánnal, őstengerrel. Igen ám, de hiányoznak belőlük a dinók, amelyeket nektek kell összegyűjteni hozzá! Így megvalósíthatjátok a saját őskori birodalmatokat, amiben történetek százai elevenedhetnek meg, és amelyben ti vagytok a rendezők, hiszen minden úgy történik majd, ahogy ti akarjátok. A teljes kollekció 10 db dinóból áll, melyek között van vízi, szárazföldi és levegőben élő őskori állat is.

Miért klassz ez a játék? Mert a dinómatricák visszaszedhetőek, azaz bármennyiszer, bárhova ragaszthatjátok őket. A matricákat akár a fürdőszoba falának csempéire is ragaszthatjátok, akár a gyerekszoba ablakára, a tükörre vagy épp az autó ablaküvegére. Így kis barátaitok bármikor veletek lehetnek, és az őskori parkon kívül is életre kelhetnek.

Hogyan juthattok hozzá a parkhoz és a dinókhoz?

Minden egyes Gummy Kids megvásárlásakor ajándékba adunk egy dinómatricát, minden 3-as kiszerelésű Gummy Kids Pack-kel pedig a 3 dinómatricán kívül automatikusan megkapod az őskori park gyűjtőlapját is!

Annál is inkább érdemes a csomagot választani, mert így kedvezőbb áron juthattok hozzá a termékekhez, mintha külön-külön vennétek meg őket.

Megrendelem most!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!