CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminhiány teszt, vitaminok, étrend-kiegészítők

 Vitaminhiány teszt


A vitaminok nélkülözhetetlen szerves vegyületek, mert létfontosságú szerepet töltenek be számos anyagcsere-folyamatban, az immunrendszer működésében, az enzimek működésében vagy a vérképzésben. A vitaminok egymást nem pótolják és nem is helyettesíthetik. Amennyiben hiányzik valamelyik vitamin a szervezetünkből, akkor károsodhatnak az anyagcsere-folyamatok, végül kóros tünetek jelentkezhetnek. Testünk - egy-két kivételtől eltekintve - nem képes felépíteni a vitaminokat, ezért ezeket rendszeresen, a meghatározott mennyiségben kell biztosítanunk a táplálkozással.

Táplálékkiegészítőket fogyasztani nem tekinthető luxusnak, viszont luxus azokat nem fogyasztani!

Ezen állítással bizonyára sokan vitatkoznak, pedig igaz! Gondoljuk csak át: rohanás, stressz, megfelelési kényszer, hogy csak néhány példát említsünk, s ezek mindegyike ártó hatással van egészségünkre.

Ugyanakkor mivel tápláljuk testünket? Gyors éttermek, porokból készíthető "műlevesek" telítve ízfokozókkal, színezékekkel, tartósítószerekkel. Finomított, egészségtelen alapanyagok, mint a fehérliszt, fehér kenyér, kristálycukor, stb., hogy csak néhány példát említsünk.

Korunkban a gyümölcsök és zöldségek pl.  a műtragyázás miatt  már nem  tartalmaznak megfelelő mennyiségű vitaminokat, tápanyagokat, gyakorta külföldről zölden beszállítva, majd érlelőgázokkal érlelve kerülnek az értékesítési helyek polcaira.

Éppen ezért érdemes megszívlelni, hogy táplálékkiegészítők bevitelére szervezetünknek a hosszú távú egészségmegőrzés érdekében szüksége van.

 


A teszt eredménye alapján  szükséges vitaminok megtalálhatók webáruházunkban.