CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Máriatövissel a máj egészségéért!

2016.05.27. Máriatövissel a máj egészségéért!

A máj a legfontosabb méregtelenítő szervünk, ezért egészségünk érdekében kiemelt fontosságú májunk hibátlan működése. A szilimarin nevű antioxidánskomplex régóta elismert hatóanyag a májbetegségek gyógyításában. A máriatövis termése tartalmazza ezen, a májbetegségek gyógyításában elismert hatóanyagot. A máriatövist évszázadok óta használják a máj védelmére, erősítésére és regenerálására, káros mellékhatásoktól mentesen.

tovább

Ismerd fel a porckopás tüneteit és előzd meg kialakulását!

2016.05.18. Ismerd fel a porckopás tüneteit és előzd meg kialakulását!

Az izületi fájdalmak hátterében leggyakrabban porckopás (arthrosis) áll. A porcszövet megsérül, ezáltal a mozgás fájdalmassá válik. Pihenést követően, nyugalmi állapotban általában mérséklődnek a panaszok, de mozgás hatására - különösen az első mozdulatok - fokozott fájdalommal járnak, melyek azonban "bejáratást" követően enyhülnek. Súlyosabb esetben az izületek merevvé válnak, ropognak, egyre kevésbé terhelhetők.

tovább

C 1000 Plus - Megadózisú C-vitamin bio csipkebogyóval!

2016.05.07. C 1000 Plus - Megadózisú C-vitamin bio csipkebogyóval!

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, melyre szervezetünknek szüksége van. A C-vitamin - számos jótékony hatásának köszönhetően - fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében, ám mivel az emberi szervezet nem képes a C-vitamin előállítására, ezért azt külső forrásból szükséges pótolni.

tovább

Töltsd fel vitaminkészletedet!

2016.04.20. Töltsd fel vitaminkészletedet!

Szervezetünk vitaminraktárai tavaszra kiürülnek, ezért fokozott figyelmet érdemel az utánpótlásuk. A pótlás során gondoskodjunk mind a vitaminok, mind az ásványi anyagok feltöltéséről. A vitaminok és ásványi anyagok hiányának tünetei attól függenek, hogy mely vitamin vagy ásványi anyag van a szükségesnél alacsonyabb mértékben jelen a szervezetünkben.

tovább

Az élelmi rost és az egészség kapcsolata

2016.03.12. Az élelmi rost és az egészség kapcsolata

Tudod-e, hogy a bélcsatornában élő baktériumok mennyire fontos szerepet töltenek be egészségünk megőrzésében?
Az immunrendszer sejtjeinek közel 80%-a a belekben van! Bélrendszerünkben természetes körülmények között számtalan baktérium és gomba él, melyeknek egészségünk megőrzésében kiemelkedő szerepük van. Mégis miért?

tovább

Vértezd fel szervezetedet az influenza ellen!

2016.02.05. Vértezd fel szervezetedet az influenza ellen!

Leginkább a hideg hónapok számítanak az influenza és megfázás főszezonjának. Környezetünkben sok a náthás, köhögő ember, ezáltal fokozottabb a veszély, hogy mi is elkapjuk a betegséget. Megfelelő óvintézkedésekkel azonban egészségesen is átvészelhetjük az influenzaszezont.

tovább

Immunrendszerünk egészséges működésének fontossága

2016.02.05. Immunrendszerünk egészséges működésének fontossága

Immunrendszerünk legjelentősebb feladata, hogy védelmet nyújtson az egyes kórokozók - vírusok, baktériumok, gombák és paraziták - ellen. A kórokozók többféle úton juthatnak be szervezetünkbe: bekerülhetnek az elfogyasztott táplálékainkkal, utat találhatnak a bőrön keresztül is, de akár cseppfertőzéssel is bejuthatnak a szervezetbe.

tovább

A méhpempő a fiatalság és a hosszú élet elixírje!

2016.01.16. A méhpempő a fiatalság és a hosszú élet elixírje!

A méhpempő kizárólag a méhkirálynő tápláléka. A méhpempőt a dolgozó méhek különítik el a méhkirálynő számára, amely annak fejlődését és növekedését szolgálja. Nélküle a királynő csak egy lenne a szorgos kis méhecskék közül, és csak 6 hétig élne. A méhpempőnek köszönhetően azonban 4-6 évig él!

tovább

Gyógynövényekkel az influenza ellen!

2016.01.13. Gyógynövényekkel az influenza ellen!

A stressz, a fáradtság, a túlhajszoltság mind-mind immunrendszerünket gyengítő hatást fejtenek ki. Immunrendszerünk legyengült működése esetén a baktériumok, vírusok könnyen megtelepednek és elszaporodnak szervezetünkben.

tovább

Legfrissebb kutatási eredmények a D-vitaminról

2016.01.07. Legfrissebb kutatási eredmények a D-vitaminról

Kutatási eredmények bizonyították, hogy a fejlett országok lakosságának túlnyomó többsége D-vitamin hiányos. A cukor-és szívbetegség, szklerózis multiplex és az emlőrák kockázata a kor előrehaladtával fokozódik, azonban szervezetünk megfelelő D-vitamin ellátása mellett ezen betegségek kialakulásának esélyét jelentősen csökkenthetjük.

tovább