CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A ginzeng jótékony hatásai

2018.12.01.

A ginzeng jótékony hatásai

A stressz jelentős tényező a fáradtság kialakulásában. Amikor a stressz állandósul és frusztrációt okoz, az különböző fizikai és pszichikai eredetű megbetegedések kiváltó oka lehet. A fáradtság tehát nem csupán fizikai, hanem legfőképpen pszichikai állapot. A krónikus fáradtság oka azonban igen összetett lehet. Különböző fertőzések, immunzavar, tartós stressz, alvászavar következményeként is felléphet.

A fáradtság, a csökkent fizikai teljesítőképesség, a kimerültség érzése akkor jelentkeznek, amkor a testet és lelket az elviselhetőség határán túl terheli a stressz. A stressz következtében kialakuló zavarok kávéval, cigarettával, alkohollal nem enyhíthetők, hosszabb távon ugyanis súlyosbítják a tüneteket, még több problémát okozva. A mindennapi stressz hatására a teljesítőképességünk, memóriánk, koncentrálóképességünk gyengül, ráadásul táplálkozásunkra sem ügyelünk.  Szervezetünk ilyenkor vészjelzéseket küld, megjelennek a koncentrációs nehézségek, vagy akár szorongásos tünetek. A tartós stressz következményeinek ellensúlyozására iktassunk a mindennapjainkba testmozgást, sportot, légzőgyakorlatokat.

A stressz és a tartós stressz okozta tünetekre igen jótékony hatást gyakorol a ginzeng. A ginzenget (Panax Ginseng) Kinában és Délkelet-Ázsiában már több, mint 4000 éve használják a legkülönfélébb betegségek gyógytására és megelőzésére. A hagyományos kinai gyógyászatban mindig rendkívül nagyra becsülték a ginzenget, a legjelentősebb királyi gyógynövénynek tartották.

A mai modern korban bebizonyosodott, hogy a ginzengben lévő anyagok fontos adaptogének. Az adaptogének olyan természetes anyagok, melyek normalizálják a szervezet működését, és növelik a stressztűrőképességét.  A ginzeng nem csupán az által figyelemreméltó, hogy egészségügyi panaszok széles körét képes gyógyítani (Panax jelentése: mindent gyógyító), hanem azáltal is, hogy ideális az ember egészségének, általános testi és lelki ellenállóképességének erősítésére.

- erősíti az immunrendszert,

- energetizál, fokozza a vitalitást,

- javítja a koncentráló képességet,

- nyugtató hatása által csökkenti a stressz okozta tünetek kialakulását,

- a teljes szervezet működését harmonizálja

Összefoglalva: a ginzeng tökéletes eszköz a teljes emberi szervezet harmóniájának megőrzésére és erősítésére. Klinikai tanulmányok eredményei alapján bebizonyosodott, hogy a ginzeng egyszerű és hatékony mószert kínál arra, hogyan szabaduljunk meg a fáradtságtól, hogyan pótoljuk a hiányzó energiát, kezeljük jobban a stresszhelyzeteket, javítsuk a sportteljesítményünket, vagy egyszerűen egészséges életét éljünk tele vitalitással  és elégedettséggel!

Őrízd meg egészségedet a jótékony hatású Panax Ginzeng rendszeres fogyasztásával!

>>>> Panax Ginzeng

vissza