CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A láthatatlan ellenség – az elektroszmog

2015.05.13.

A láthatatlan ellenség – az elektroszmog

Naphosszat üzemelő TV, bekapcsolt mobiltelefon, lap-top a hálószobában - az elektroszmog forrásai. Nálad is így van ez szinte minden nap?
De van-e hatása mindezeknek a szervezetedre?

Mi az elektroszmog? Káros-e?

A technika rohamos fejlődésének pozitív hatásain túlmenően annak negatív hatásait is meg kell tapasztalnunk. Az elektromos berendezések nélkül ma már elképzelhetetlen az életünk. Fontos azonban tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy minden elektromos készüléket elektromos mezők vesznek körül, vagy azok elektromágneses hullámokat bocsátanak ki. Ezek pedig a természetes elektromágneses forrásoktól eltérően mesterséges módon bocsátják ki a sugárzást.

Az elektromos vagy elektromágneses terek, valamint radiófrekvenciás sugárzások hozzák létre az elektroszmogot, azaz egy „elektromos ködöt”, mely körbeveszi és terheli szervezetünket nap mint nap.

De milyen hatással van szervezetünkre az elektroszmog?

Az elektroszmog negatív hatása, hogy az agyat szabályozó jelzések nem tudnak célba jutni, vagy téves utasításokat kapnak akár a sejtanyagcserében is.

Ennek következményeként az elektroszmog a szervek hibás működését eredményezheti, valamint az emberi szervezet természetes önszabályozását megzavarhatja. Az elektroszmog ma már komoly egészségügyi kockázatot jelent. Az emberek nagyobb hányada a világon környezeti ártalmaktól szenved. Ezen túlmenően az elektroszmognak köze lehet számos megbetegedéshez. E tények bizonyítást nyertek. A viták túlnyomó része inkább arról szól, hogy milyen mértékű sugárzás szükséges a komolyabb megbetegedésekhez, és milyen időtartam szükséges ahhoz, hogy a szervezetben már károsodás lépjen fel. A mobiltelefonok esetleges rákkeltő hatásairól is számos kutatást végeztek már világszerte.

EHS - Elektroszmog Hiperérzékenység ­- Ilyen is van?

Valóban veszélyezteti egészségünket az elektroszmog? A hálóhelyek műszeres épületbiológiai mérésének fontossága egyre égetőbb szükség. A Segerbäck-szindrómaként is ismert EHS, azaz Elektroszmog Hiperérzékenység egy újfajta betegség, mely során az agy rendkívül érzékeny az elektronikus készülékek gerjesztette elektromágneses hullámokra. A statisztikák szerint a lakosság 3-5 %-a szenved kifejezetten az EHS-ben.

Te is tapasztalod magadon az elektroszmog hatásait?

Az elektroszmog hosszú távon olyan egészségkárosító hatással lehet az emberi szervezetre, mely alvászavarokat, szív- és érrendszeri betegségeket, gyerekkori hiperaktivitást, hormonális zavarokat, migrént okozhat. De az ingerlékenység és visszatérő megbetegedések is a következményei között szerepel.

Mit tehetünk az  elektroszmog ellen? Hogyan védekezhetünk?

Bizonyára Te is hallottad már tanácsként, hogy azon helyiségekben, ahol a legtöbb időt töltöd, mellőzd az elektromos berendezések használatát! Kerüljük a nagy elektromos tereket (magas feszültségű vezetékek környéke, trafóházak stb.)! A mobiltelefon ne legyen közel a fejünkhöz, testünkhöz, és fontos a mobiltelefon használati idejének csökkentése.

Az elektromos köd szinte mindenhol körbevesz bennünket: PC-monitor és nyomtató a munkahelyünkön; mikrohullámú sütő; tv, wifi a nappaliban; a villanyboyler, a hajszárító a fürdőben. GPS a kocsiban.

Az elektroszmog elleni védekezés hatékony módja az E-Protect Sticker használata. 


Az E-Protect termékcsalád egyszerű használatával elősegítheti a szervezet védekezését az elektromágneses térrel rendelkező eszközök fent említett hatásai ellen oly módon, hogy a testünket érő káros hullámokat harmonizálja.

A CaliVita® Electronics E-Protect elektromos sugárzások, elektroszmog elleni termékcsaládja elősegítheti védekezést a magas frekvenciájú és elektromágneses sugárzások ellen többek között a következő készülékek használata során:

  • Mobiltelefon
  • Laptopok
  • Baba megfigyelő készülékek
  • Vezeték nélküli telefonok
  • Személyhívók
  • Házi telefonok
  • Televíziók
  • Mikrohullámú sütők
  • GPS-ek

E-protect- Az innovatív elektroszmog elleni védelem

  • Technikai innováció
  • Tudományosan tesztelt
  • Folyamatos hatás
  • Nincs mellékhatás, kontraindikáció

Az E-protect termékek hatásait számos mérési eszközzel tesztelték. 

Az E-Protect  termékcsalád a Nemzetközi Elektorszmog-kutatási Társaság (IGEF) által tesztelt és ajánlott termék az elektroszmog elleni védekezésben.

Védd a magad és családod egészséget E-Protect termékcsaláddal!

vissza