CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A méhpempő a fiatalság és a hosszú élet elixírje!

2016.01.16.

A méhpempő a fiatalság és a hosszú élet elixírje!

A méhpempő kizárólag a méhkirálynő tápláléka. A méhpempőt a dolgozó méhek különítik el a méhkirálynő számára, amely annak fejlődését és növekedését szolgálja. Nélküle a királynő csak egy lenne a szorgos kis méhecskék közül, és csak 6 hétig élne. A méhpempőnek köszönhetően azonban 4-6 évig él!

A méhpempő jótékony hatásai

A méhpempő kivételes táplálékkiegészítő, és a gyógyászatban betöltött szerepe révén igazi életelixírként tarthatjuk számon. Számos jótékony tulajdonsága közül a gyulladásgátló, baktériumölő hatását érdemes kiemelni, amely kiváltképpen a téli időszakban siethet segítségünkre. Szinte valamennyi vírus-és baktériumtörzzsel szemben jelentős antivirális és  antibakteriális hatást fejt ki, így az influenzavírusokkal szembeni aktivitása is jelentős.

A méhpempő alkotóelemeiből szervezetünk azt a hormont képes felépíteni, melyre éppen szüksége van. A méhpempő a B-vitaminok tárháza, mely vitaminok jelentős szerepet játszanak az idegrendszerünk működésében, hiszen az idegrendszer működését támogató szerek közül a méhpempő az egyik leghatékonyabb szer. A méhpempő  az ásványi anyagok, nyomelemek és a B5 vitaminok forrása. A B5 vitamin felelős az izmok, a máj, a vese és az agy anyagcseréjének optimális működéséért.

Milyen hatást fejt ki szervezetünkre?

  • Immunrendszert erősítő hatása jelentős.
  • Koleszterinszint csökkentő hatással rendelkezik.
  • Antioxidáns hatása által szerepet játszik a vérrögök kialakulásának megelőzésében.
  • A méhpempőben található 10-H2DA nevű anyag 2 féle gyulladásos mechanizmus gátlásában játszik szerepet. Izületi fájdalmak esetén a pantoténsavval együtt csökkentheti az ízületi gyulladás kínzó tüneteit azáltal, hogy támogatja a mellékvesék működését.
  • Vitalizáló hatása révén segít az erőtlenség, idegkimerültség és fáradtság leküzdésében.
  • Májvédő hatásssal rendelkezik, és nyombélfekély esetén jótékony hatást fejt ki.
  • Segítséget nyújthat a női ciklus szabályozásában és a megtermékenyítésben.
  • Külsőleg a bőr és a haj fiatalítószereként alkalmazzák eredményesen.

Számos jótékony hatása miatt nem túlzás azt állítani, hogy a  méhpempő a kiegyensúlyozottság, a jó közérzet és az egészség forrása.

Minek köszönhetjük áldásos hatását?

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 féle, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Megtalálható benne a teljes B-vitamin család, ezenkívül ásványi sók és nyomelemek (pl. kén, mangán, nikkel, kobalt) alkotják. Az A-, C-, D- és E-vitamin, a folsav, különböző ásványi anyagok és enzimek, valamint 18 féle aminosav természetes forrása.

Használd ki a méhpempő jótékony hatásait most, mellyel jelentősen hozzájárulhatsz egészségi állapotod javulásához. Méhpempő koncentrátumot tartalmazó termékünk a Bee Power, mely 50 mg méhpempőt tartalmaz kapszulánként.

FIGYELEM! Virágpor-allergiában szenvedők és méhészeti termékekre allergiások számára nem ajánlott.

vissza