CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A stabil vércukorszint a sikeres fogyókúra kulcsa

2018.04.02.

A stabil vércukorszint a sikeres fogyókúra kulcsa

Gyakran leküzdhetetlen mértékben jelentkezik az édesség iránti vágyunk, mely gyakori esetben az ingadozó vércukorszintünk következményeként tör ránk. Éhesnek érezzük magunkat akár röviddel az étkezést követően is, ellenállhatatlan vágyat érzünk a csokoládé vagy sütemény iránt. Éppen a nassolás az egyik oka annak, hogy sok esetben nem sikerül testsúlyunkat csökkenteni. Az ingadozó vércukorszint miatt számos esetben a fogyókúrák is kudarcot vallanak.

Az édesség iránti leküzhetetlen vágy annak a jele, hogy a vércukorszint ingadozása miatt az agysejtek és az izomsejtek nem kapják meg azt a mennyiségű cukrot, mely szükséges a működésükhöz.

Normál körülmények között a cukor belekerül a véráramba, a sejtek belsejébe, s ott energiává alakul. Amennyiben ez a folyamat nem megfelelően működik, akkor cukoréhség következik be, és menthetetlenül jelentkezik az édesség iránti vágyunk. Vércukorszintünk stabilan tartásával azonban kizárhatjuk a felesleges kalóriák bevitelét, mely testsúlyunk növekedéséhez vezetne. Amint a vércukorszint stabilan tartásával sikerül a gyorsan felszívódó szénhidrátok bevitelét elhagyni, mind a súlycsökkentés, mint az elért súly fenntartása is egyszerűbbé válik. Ebben nyújhat segítséget a króm, mely jótékonyan befolyásolhatja a normál vércukorszint fenntartását, s ezen keresztül az egészséges testsúly elérését. Az élelmiszerek feldolgozása során azonban a króm jelentős része megsemmisül, ezért táplálékaink általában nem fedezik a minimálisan szükséges króm-mennyiséget. Ugyanakkor a króm az egészséges fehérje-, zsír-és szénhidrát anyagcseréhez nélkülözhetetlen, segíthet megelőzni a szénhidrát zsírrá alakulását, és elősegítheti a normál vércukorszint stabilan tartását.

Ismerd meg, hogyan segíthet a króm:

- a testsúly csökkentésében;

- a nassolás iránti vágy leküzdésében;

- a vércukorszint szabályozásában;

- az anyagcserefolyamatok fokozásában;

- az inzulin hatásának erősítésében

A kellemetlen tünetek elkerülése és egészséged megőrzése érdekében gondoskodj vércukorszinted stabilan tartásáról!

Citrimax & Chromium >>>vissza