CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

A stresszmentes életért!

2015.09.11.

A stresszmentes életért!

A stressz felgyorsult életritmusunk által szinte valamennyiünket érinti, ugyanakkor számos betegség okozója. Ősszel fokozottabb ingerlékenységgyel, feszültséggel teli időszakot élünk, s gondjainkon felül a napsütéses órák csökkenése az őszi-téli időszakban sokaknál depressziót vált ki.

A tartósan fennálló stressz enyhébb következményei egyeseknél  feszültséget, alvásproblémákat okozhat, másoknál akár súlyosabb testi tüneteket okozva tör a felszínre. Előfordulhat hasogató fejfájás, de az emésztőrendszer működésében is komoly zavarokat okozhat, mint például a reflux vagy az irritábilis bél szindróma. Kialakulhat magas vérnyomás, vagy éppen a szív- és érrendszeri betegségek bármelyik formája.  Ezen panaszok megjelenése testünk jelzései, melyeket komolyan kell venni hiszen következményei tartós egészségkárosodást idézhetnek elő. 

Válaszd a stresszmentes életet!

Ne engedd meg a feszültség tartós fennállását!  A stresszhatásokkal történő higgadt megbírkózáshoz hatékony támogatást nyújhat a gyógynövényekből készült Rhodiolin,  mely a Rhodiola rosea nevű hatóanyagával jótékony hatást fejt ki a központi idegrendszerre. Mérsékli a stresszt és annak káros következményeit.

Az idegrendszer megfelelő működését Stressz Management készítményünkkel is támogathatod.  A stressz csökkenésében jelentős szerepet játszó Stressz Management egy C-vitaminnal és magnéziummal kiegészített B-vitamin-komplex, mely nem csupán az idegrendszer támogatója, hanem az immunrendszer megfelelő működésében is aktív szerepet játszik.

A borongós őszi napok, a nappalok folyamatos rövidülése miatt szervezetünk lényegesen kevesebb szerotonint termel, s ez hangulatunkra is hatással van. Könnyen alakulhat ki depressziós, apatikus hagulat. 

Tégy a depresszió eluralkodása ellen!

Használd a Cocoa Bean Extract+ készítményünket, mely kakaótartalma által természetes hangulatjavító hatást fejt ki, javítja  a koncentráló képességet, s egy-egy vizsgaidőszak könnyebb átvészeléséhez hatékony segítséget nyújt.


vissza