CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Alakformálás növényi alapú fehérjével

2021.04.24.

Alakformálás növényi alapú fehérjével

Ha keveset mozogsz, vagy stresszes, netán bánatos vagy éppen, és ezen nassolással igyekszel enyhíteni, vagy egyszerűen többet eszel mint szeretnél, akkor gondolj arra, hogy legalább mellőzd az egészségtelen ételeket. Ugyanis sokszor választjuk az egyszerűbb megoldást, hiszen könnyebb a hosszan eltartható táplálékokból bespájzolni.

Ezen táplálékok azonban a magasabb só, szénhidrát és zsírtartalmúk miatt gyakran egészségtelenek, könnyen vezetnek túlsúly felhalmozódásához. Ilyenkor szeretnénk lefogyni, az álomsúlyt elérni, alakunkat újra a réginek látni. De hiszen ez könnyűszerrel elérhető! Mégis hogyan? A Shake One Pure segítségével!

Tedd hatékonyabbá az alakformálást, élénkítsd az anyagcsere-folyamatodat! Ehhez ajánljuk a Shake One Pure fehérjeport, mely tejjel, vízzel, vagy növényi tejekkel egyszerűen, gyorsan és könnyen ízletes itallá keverhető. Komplex tápanyagtartalmának, valamint vitaminoknak, ásványi anyagoknak és rostoknak köszönhetően kiválóan alkalmas egy vagy több étkezés helyettesítésére is. Ráadásul nem csupán a kívánt alak elérése céljából, hanem abban az esetben is, ha időhiány miatt nincs lehetőségünk ebédet készíteni. A fehérjeshake segít megelőzni az izomtömeg csökkenését, edzést követő fogyasztása esetén pedig regenerálja az izmokat, ráadásul az édesség utáni vágyat is csillapítja. A Shake One Pure tejsavó helyett növényi fehérjét tartalmaz, így tejtermékkel szembeni allergia esetén is fogyasztható, sőt a vegán vagy vegetáriánus étrendet követők is segítségül hívhatják az alapvető fehérjeszükségletük fedezése érdekében.  A normál étrenden élőknek ugyanakkor kiegyensúlyozott fehérjeforrást biztosít, hiszen a növényi fehérjék kombinálásával teljes értékű fehérjéhez juthatnak. A Shake One Pure a korábbi fehérjeporokhoz viszonyítva fehérjéből többet, ám szénhidrátból, zsírból, cukorból kevesebbet tartalmaz. A Shake One Pure vegán fehérjeporban található Palatinose nevű szénhidrát hozzájárul, hogy elkerüljük a kiugró vércukorszintet, mely az egészséges fogyás kulcsa, valamint a szénhidrát-anyagcserezavarok esetén is kiemelten fontos. A málnás, fehércsokis ízvilágú Shake One Pure növényi alapú vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, mesterséges színezéket, tartósítószert, szóját, laktózt, glutént, sem tejfehérjét, Az 500gr-os kiszerelés mellett, egyszeri adagolású, 30 gr-os formában is elérhető, hogy útközben is könnyen fogyasztható legyen! 

Amennyiben szeretnéd méginkább felgyorsítani az alakformálás hatékonyságát, kombináld a Shake One Pure-t Burn One-nal. A kapszaicint, l-karnitint, koffeint, zöld teát, krómot és számos egyéb növényi összetevőket tartalmazó  kellemes citromos ízesítésű Burn One támogatásával felgyorsíthatod,  élénkítheted szervezeted anyagcsere-folyamatait!

Kezdd el most a tudatos készülődést a nyárra, hívd segítségül a Shake One Pure növényi fehérjepor és a Burn One zsírégető készítményeket!

vissza