CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Amikor az egyensúly felborul - AC Zymes Plus a komplex megoldás

2018.07.07.

Amikor az egyensúly felborul - AC Zymes Plus a komplex megoldás

Folyamatosan mocorog a hasad és puffadsz? Hol hasmenéssel, hol székrekedéssel küzdesz? Netán tartósabban hasmenésed van? Ráadásul állandóan fáradt és ingerlékeny vagy? Ezek a tünetek a bélflóra egyensúlyának felborulását is jelezhetik. Ez az állapot nem csupán kellemetlen, hanem az immunrendszer működésére is hatással lehet, gyengíthetik a működését, ugyanakkor táptalajt biztosíthatnak a gyulladásos folyamatok kialakulásának.

Sokan azt gondolják, hogy a bélflóra egyensúlya leginkább egy-egy antibiotikumos kezelés után, vagy bélfertőzést követően, netán távoli helyekre történő utazáskor borulhat fel. Ezek a tények valóban jelentősen hozzájárulhatnak a béfllóra egyensúlyának felborulásához, azonban a folyamatos stresszhatás, a dohányzás, az alkoholos italok fogyasztása, de még a hiányos vagy nem megfelelő táplálkozás is hatással lehetnek a bélflóra egészségének károsodására. Felsoroltak közül a stresszhatás szinte mindannyiunk életében nap mint nap jelen van. Érdemes tehát antibiotikum kezelés vagy éppen bélfertőzés hiányában is évente 2-3 alkalommal gondoskodnunk bélflóránk egyensúlyának helyreállításáról, vagy a még egészséges bélflóra fenntartásáról, mellyel immunrendszerünk működését jelentős mértékben javíthatjuk.

Az AC Zymes Plus egy komplex probiotikus készítmény, mely több irányból nyújthat hatékony segítséget a sérült bélflóra helyreállításához. Az AC Zymes hatóanyagai a bélflóra gyors regenerációja érdekében hatféle törzsből állnak, nagydózisban, 6 milliárdos csiraszámban tartalmaznak probiotikus baktériumokat, valamint ezen baktériumok szaporodását közvetlenül elősegítő prebiotikumokat. 

Hatóanyagai hozzájárulhatnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez, a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, a sérült bélflóra helyreállításához, a normál  bélműködés biztosításához, és végül, de nem utolsó sorban: az immunrendszer egészséges működéséhez. Az AC-Zymes Plus-ban található jótékony baktériumok hatféle törzse egymás hatását erősítve és kiegészítve segíthetik elő a bélflóra gyors regenerálódását.

Ha tetszett a cikk, egy megosztással segítheted, hogy mások számára is hasznos információként szolgáljon.

vissza