CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Az Aquarion 9 hármas hatása

2020.12.05.

Az Aquarion 9 hármas hatása

Víz nélkül nincs élet. Vízhiány esetén - annak mértékétől függően - testi működésünkben zavar keletkezik. Pl: székrekedés, fáradtságérzés, figyelemzavar. Helytelen táplálkozás esetén - mely főként a savasító ételek fogyasztását jelenti -, testünk arra összpontosítja működését, hogy a vér pH értékét fenntartsa. Ezzel párhuzamosan azonban az immunrendszer gyengébben működik, hiszen erejét másfelé szükséges összpontosítania.

 Az Aquarion 9 víztisztító-és ionizátor nemcsak tiszta és egészséges vizet állít elő,de hármas hatásának köszönhetően rendszeres fogyasztása jótékony hatást gyakorol a szervezetünkre.

Az Aquarion víztisztító-és ionizátor jótékony hatásai:

- Antioxidáns hatás:

Szervezetünkben folyamatosan termelődnek szabad gyökök, melyek az öregedési folyamatokért felelősek. Az Aquarion 9 víztiszító-és ionizátor által előállított antioxidáns hatású lúgos víz hozzájárul a szabad gyökök elleni védekezéshez.  Az ORP (Oxidation-Reduktion Potential) érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző mutató. Minél alacsonyabb egy oldat ORP értéke, annál nagyobb az antioxidáns tartalma, azaz annál jótékonyabb hatást gyakorol egészségünkre. Az Aquarion víztisztító-és ionzátor által előállított víz az igen magas ORP értékével észrevétlenül járul hozzá szervezetünk antioxidáns igényének fedezéséhez, s ezzel egészségünk megőrzéséhez.

- Hidratáció

Az ionizált víz hidratáló képessége jóval magasabb a csapvíz hidratáló képességénél. Mi ennek az oka? A csapvíz is és az ionizált víz is vízmolekulákból áll, s ezek a vízmolekulák összetapadnak. A csapvízben 16-18 molekulából álló klaszterek képződnek, míg az ionizált vízben lévő molekulák ionkötéseik következtében lényegesen kisebb, 6 molekulából álló klaszteret alkotnak, melyek a kisebb méretük miatt közvetlenül is képesek a sejtekbe bejutni, s hidratáló hatást kifejteni.

- Lúgosítás:

A legtöbb betegséget okozó baktérium a savas közegben képes leginkább szaporodni. Az elsavasodott szervezetben a baktériumok savasodásnak indulnak, melyek betegségeket idézhetnek elő. Ugyanakkor a test savtartalmának nagy részét a zsírok megkötik, ez azonban testsúlygyarapodáshoz vezethet.

A szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítása tehát kiemelten fontos, mely a lúgos víz rendszeres fogyasztásával elérhető. A lúgos víz rendszeres fogyasztása hozzásegít a közérzet javulásához is. Több hétnyi lúgos víz fogyasztása már észlelhető változásokat is eredményezhet, mivel a szervezet pH egyensúlyának helyreállításával az emésztés is hatékonyabbá válhat, a felesleges zsírsavak felhalmozódása helyett azok lebontásra és semlegesítésre kerülnek.

Fogyassz rendszeresen Aquarion 9 víztisztító-és ionizátor által előállított ívóvizet, s szervezeted hálás lesz érte!

vissza