CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Biorezonanciás készülékkel tested öngyógyító folyamatainak beindításáért!

2019.02.16.

Biorezonanciás készülékkel tested öngyógyító folyamatainak beindításáért!

Az egészségmegőrzés kulcsa testünk önregeneráló folyamatainak támogatása.
Rendszeres mozgással, tudatos táplálkozással, vitaminok, étrend-kiegészítők fogyasztásával magunk is sokat tehetünk egészségünk hosszú távú megőrzéséért, azonban ez sok esetben nem elegendő. Testünk működése a benne található több milliárdnyi sejt, valamint az ezekben másodpercenként végbemenő rendkívül sok és bonyolult biokémiai folyamat kölcsönhatásának eredménye.

Érzékszerveink, a hormonrendszerünk, az idegrendszerünk működése mind-mind a szervezetünket alkotó sok milliárdnyi sejt rezonancián alapuló információcseréjének következménye. Ebből adódóan: a szervezet energoinformációs rendszerének vizsgálata alapján felmérhető az egészségi állapot, sőt előrejelezhetők az egészségi állapotunkban várható változások. Mindebből egyenesen következik és kutatási eredményekkel alátámasztott tény, hogy a betegségek meg is előzhetők!

1980-ban prof. Theodore van Hoven, a kvantum entrópia logikai megalapozója kutatási eredményekkel bizonyította, hogy egy rendszer stabilitása vagy szétbomlása szoros és folyamatos kapcsolatban áll a rendszer által kisugárzott vagy elnyelt energia maximális mennyiségével.

Mindezek alapján testünk működésének szabályozása támogatható alacsony intenzitású elektromágneses jelekkel, azaz Biorezonanciás terápiával. Az EU területén már igen elterjedt a biorezonanciás terápia használata egészségünk javítása vagy éppen megőrzése érdekében, hiszen a biorezonanciás terápia összehangolja a sejtjeink működését, ezáltal egészségi állapotunkra jótékony befolyást gyakorol.

A BioHarmonex 4.0 biorezonanciás készülék egy otthoni használatra kifejlesztett alacsony frekvenciájú, gyenge térerejű, pulzáló mágneses erőtér előállítására képes, egészségtámogató készülék.

Hogyan működik a BioHarmonex 4.0 biorezonanciás készülék?

A BioHarmonex biorezonanciás készülék által gerjesztett külső elektromágneses mező támogatja a test természetes folyamatait aképpen, hogy befolyásolja a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt.

A Bioharmonex 4.0 biorezonanciás készülék könnyű kezelhetősége, 32 féle alapprogramja, nagy felbontású érintőképernyője, fényeffektusai által igazi csúcstechnológiás készülékké vált. Az akupunktúrás meridiánok működésének harmonizálásával bármelyik program hatékonysága még tovább fokozható, valamint akupunktúrás és akupresszúrás kezelés kiegészítőjeként is kiválóan alkalmazható. Szervóra funkciója megmutatja, hogy egy adott időintervallumban mely szerv, vagy szervrendszer működése támogatható a leghatékonyabban.

Hordozható, ezért bármilyen napszakban, bármilyen tevékenység folytatása közben használható: munka, szórakozás, pihenés közben. 5 éves garancia (akkumulátor: fél év garanciával)

Bioritmus programja segítséget nyújt frontérzékenység esetén, más időzónába repülők vagy több műszakban dolgozók számára.

Antifront programja jótékony hatást fejt ki frontérzékenység, ingerlékenység, nyugtalanság, fejfájás esetén.

Schumann rezonancia programja hangolja össze a szervezet egészének működését, támogatja az egészség fenntartását, ezért e program használata mindenkinek és minden nap ajánlott.

Csont programja segítséget nyújt csontritkulás esetén, csontfájdalmak, mozgásszervi károsodások, az izmok, izületek leterheltsége esetén. Csonttörésnél már a terápia első hete után kimutatható, hogy csökken a fájdalom és az ödéma.

Immun programja javítja az ellenállóképességet, autoimmun betegség és allergia fennállása esetén is jótékony hatást fejt ki.

Nyirokrendszer programja serkenti a nyirokkeringést, bőséges folyadékfogyasztással fokozza a nyirokrendszer tisztulását.

Gyermek programja a gyermekek testi, szellemi fejlődését támogatja. Jótékony hatást fejt ki koraszülött gyermek fejlődésében, járványok idején, hiperaktív, figyelemhiányos gyermeknél, jótékonyan befolyásolja a tanulási képességet.

Örökifjú programja harmonizálja a hormon-és idegrendszer működését, lassítja a sejtek öregedését, növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, az antioxidáns folyamatokat támogatja. E program használata minden nap és minden életkorban ajánlott.

Bőr programja támogatást nyújt az egészséges bőranyagcseréhez, bőrgyulladások, allergiás és ekcémás bőr esetén jótékony hatást fejt ki.

Cellulit programja bőséges folyadékfogyasztással segít a bőrben lévő salakanyagok eltávolításában, segíti a zsírbontást, fokozza az anyagcserét.

Ajak, nyálkahártya programja jótékony hatást fejt ki az afta és herpeszvirus fertőzés legyőzésében és megelőzésében, szájnyálkahártya gyulladás és mechanikai sérülések okozta nyálkahártya sérülések esetén.

Pattanás, mitesszer programja segítséget nyújt a bőr regenerálódásában, a pattanások kezelésében, és az optimális faggyúmirigy működés elérésében.

Visszér programja enyhíti a visszérfájdalmakat, a tágult érfalakra és seprűvénákra jótékony hatást fejt ki, csökkenti a nehézláb érzést és az alsó végtagi duzzanatot.

Súlykontroll programja a zsír-és kötőszövet anyagcseréjének fokozásával (bőséges folyadékfogyasztással) támogatja a fogyókúrát, segítséget nyújt a salakanyagok kiválasztásában, méregtelenítő hatást fejt ki. 

Az idegek programot stressz, fáradtság, akaratlan izommozgások és izomgörcsök, tick, tanulás, vizsga, depresszió és idegrendszeri diszfunkciók esetén ajánlatos használni.

A feltöltődés program fokozott stresszhelyzet, mentális labilitás, rossz hangulat, kedvetlenség, enerváltság esetén használható eredményesen. Hatását erősítik az Idegek, Lazitás, Keringés és Bioritmus programok.

Az emlékezőképesség program tanulás, nyelvtanulás, szellemi munka, feledékenység, és túlterheltség miatti átmeneti memóriaromlás esetén nyújt segítséget.

A kreatív gondolatok program munkához, tervezéshez, lakberendezéshez és minden olyan tevékenységhez használható eredményesen, ahol a jó ötletek jól jönnek.

Az edzés utáni program javítja a sejtek és szövetek anyagcseréjét, serkenti az izmok regenerációját, csökkenti a fáradtságérzetet, műtétek után kiváló kiegészítő kezelésként alkalmazható, sportolásnál a regeneráció időszaka is csökkenthető általa.

A csont, izület program segít az ellenállóbb csontozat és izületek kialakulásában, használata túlsúly esetén is hasznos, a regeneráció időszakát rövidítheti.

A lazítás program használata ajánlott stresszoldás céljából, hangulati ingadozás, feszült idegállapot, félelemérzet, szorongás, aggodalom, depresszió esetén, a teljesítőképesség növelésére, és lelki, fizikai megpróbáltatások időszakában.

Az alvás program segíti a pihentető alvást, használata ajánlott éjszakai nyugtalanság, el-és átalvási nehézségek esetén, többműszakos munkarendben dolgozók számára.

A menses program rezgései segítenek a női ciklus hangolásában. Ajánlott a hormon, bőr, méregtelenítés és bioritmus programokkal együtt használni.

A hormon program használata segítséget nyújt a serdülőkorban, klimax idején, potenciazavarok esetén, inzulinrezisztencia fennállásakor.

A prosztata program különösen középkorú és idős emberek számára ajánlott. Kombinálható vese, bioritmus, örökifjú programokkal.

Az emésztés program támogatja az emésztés folyamatát, puffadás, szorulás, az emésztőnedvek elégtelensége esetén ajánlott a használata.

Az általános bélkarbantartás program segíti a bélflóra regenerálódását, használata ajánlott antibiotikum kúra, hasmenés, puffadás, dohányzás, alkoholfogyasztás és fokozott stresszterhelés esetén.

A máj program támogatja a máj bonyolult működését, a méregtelenítést, a szénhidrát, zsír-és fehérje anyagcserét. Főtt ételek fogyasztása esetén is ajánlatos a használata.

A hasnyálmirigy program támogatja a hasnyálmirigy működését, az emésztőenzimek termelődését, stabilizálja a vércukorszintet. Főtt életek fogyasztása esetén is ajánlatos a használata.

A légzés program jótékonyan befolyásolja a légzési funkciókat, erősíti a légutakat és a tűdőt. Használata ajánlott hörgőgörcs, a légzőizmok görcse, légzőszervi megbetegedések, dohányzás és megfázás esetén.

A vese program vese-és húgyúti megbetegedések, inkontinencia, hólyaghurut esetén nyújt segítséget, erősíti a húgyutak izomzatát.

A keringés rövid program segít az egészséges keringés elérésében, hideg végtagok, érgörcsök, stresszterhelésre történő vérnyomásemelkedés esetén fejt ki jótékony hatást. Egyensúlyba hozza a keringési rendszert, szövődmények nélkül csökkenthető általa az emelkedett vérzsírszint.

A keringés hosszú program érelmeszesedés, érszűkület, érgörcsök, vérnyomás és szívritmuszavarok esetén nyújt segítséget.

A méregelenítés program valamennyi méregtelenítő szerv (bőr, vesék, tűdő, máj) működésére fejti ki jótékony hatását.

A másnaposság program segít a gyors regenerálódásban, a méregtelenítésben. Javítja a közérzetet, segíti a májregenerációt.

A fül/hallás program fülzúgás, fülcsengés és hallásromlás esetén használható eredménnyel.

A fájdalom program növeli a fájdalomküszöböt. Fej, hát és derékfájás, műtétek, sérülések utáni fájdalmak, érgörcsök okozta fájdalmak esetén használható eredményesen, a készüléket a fájdalmas terület közvetlen közelébe helyezve.

Teremts Te is harmóniát önmagadban, indítsd be tested öngyógyító folyamatait. >>>> BioHarmonex 4.0 biorezonanciás készülék

vissza