CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Egészségesen télen is!

2015.11.06.

Egészségesen télen is!

A hideg időszakban fokozódik a megbetegedések kockázata, mivel szervezetünkre több veszélyforrás leselkedik. A vírusos eredetű légúti fertőzések gyakorivá válnak, így az ilyen típusú betegségeket viszonylag könnyebb elkapni, ha immunrendszerünk nem egészségesen működik.

A hideg hónapokban fordítsunk több figyelmet immunrendszerünk erősítésére, így influenzajárvány esetén is egészségesek maradhatunk.

Mivel erősíthetjük immunrendszerünket?

A D-vitamin-hiánya fokozza a megbetegedések kockázatát, a „napfényvitamin” ugyanis meghatározó szerepet tölt be a sejtképzésben, az immunrendszer védekezőképességének fenntartásában és a fertőzés ellenanyagának termelésében. D-drops D-vitamin cseppek valamennyi korosztály számára hasznára válnak, hiszen segítségével könnyen biztosítható akár az egész család megfelelő D-vitamin ellátottsága.

Ugyancsak fontos alapvitamin a C-vitamin, mely egész évben támogatja immunrendszerünk működését, de influenzajárvány idején méginkább elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitel. Hatékonyságuk miatt érdemes a fokozatosan felszívódó készítményeket választani. Ebből kifolyólag a C_1000_Plus egy tökéletes választás, hiszen citrusfélékből kivont, tartós hatású, kiváló felszívódású készítmény,biotermesztésű csipkebogyó-kivonattal kiegészített formában.

A feketebodza, a fokhagyma és az oregánó is hatékony természetes immunerősítő a hideg hónapokra. A SambuRex folyékony immunerősítő fő hatóanyaga a feketebodza-kivonat, mely antibakteriális hatásával védi szervezetetünket a fertőzésekkel szemben, és kiválóan támogatja immunrendszerünket.


Garlic Caps fő alkotóeleme a fokhagyma, mely természetes eredetű antibiotikum, s mindemellett kedvezően hat az érfalak állapotára is.


A természet antibiotikumaként ismert Oreganóolaj antivirális és fertőtlenítő hatást fejt ki. Baktériumölő hatása közel azonos a penicillinével. Enyhíti az influenza és megfázás tüneteit, tisztítja a légutakat, köhögéscsillapító hatást fejt ki. Mérsékli az orrmelléküreg gyulladást és a tüdőgyulladást is, eltünteti a szemölcsöket, megszünteti a fejbőr korpáját, segítséget nyújt ízületi fájdalmak esetén, és idegnyugtató hatással rendelkezik.

Széleskörű egészségvédő hatásuk miatt fenti készítmények „immunerősítő csomagunk" alapvető elemei.

Az immunerősítés mellett azonban a bélflóra regenerálásáról is gondoskodni szükséges. A bélflóra regenerálása életkortól függetlenül fontos, hiszen immunrendszerünk legjava a bélrendszerben található, így működésének hatékonyságát jelentősen befolyásolja a bélflóra működése. Amennyiben a bélflóra valamilyen megbetegedés hatására megsérül, az immunrendszerünk hatékony működésének csökkenését vonja maga után. A bélflórát támogató, probiotikum tartalmú készítmények, mint a ProbioBalance és az AC_Zymes ezért egészségünk meghatározó szereplői lehetnek.

A hideg évszakban gyakori tünet a fáradtság és gyengeség érzete, mely  a szervezet mikrotápanyag raktárainak kiürülésére figyelmeztet. Az Acai gyümölcs jelentős mértékben tartalmaz antioxidánsokat, ezenkívül B1-, B2-, B3-, C- és E-vitamint, vasat, káliumot, foszfort és kalciumot, továbbá többféle aminosavat. Az Organic Acai 100%-ban Bio termesztésű Acai gyümölcsből került előállításra,  ezáltal természetes módon támogatva a szervezet tápanyagraktárainak feltöltését, valamint az immunrendszer erősítését.

Gondoskodjunk időben vitalitásunk megőrzéséről és kerüljük el a fertőzéseket!

vissza