CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Együttes erővel az izületi gyulladás ellen!

2018.04.28.

Együttes erővel az izületi gyulladás ellen!

Az izületi gyulladás sokak életét keseríti meg, hiszen mozgásukban korlátozva vannak. Fájdalommal jár ilyenkor a hajlongás, térdelés, könyöklés, sőt még a gyaloglás is. Az izületi gyulladás az izületek erőteljes gyulladását jelenti. Ilyen esetekben a porc vastagsága a csontvégeken fokozatosan csökken, míg végül az izületek mozgása esetén a súrlódás már nem a porcon, hanem a csontokon történik, ami fájdalommal és egyéb kóros következményekkel jár.

Az izületi gyulladásokat leggyakrabban gyógyszerekkel orvosolják, azonban a szteroidok szedése károsíthatja a szívet és a májat, de hosszú távon a nem szteroid gyulladácsökkentők (NSAID) is súlyos emésztőrendszeri szövődményeket okozhatnak, pl: gyomorfekély, gyomorvérzés). Mindezekért érdemes inkább a mellékhatásmentes gyógyítási alternativákhoz folyamodni.

Mit tehetünk izületeink gyulladásos folyamata esetén, ha el szeretnénk kerülni  a szteroidok és fájdalomcsillapítok szedését?

Az izületi gyulladás kezelésének egyik mellékhatásmentes formája lehet a porcvédő terápia porcképző glükozaminnal és kondroitinnal, melyek segítséget nyújthatnak a porcok regenerálásában. A porcképző glükozamin és kondroiton mellett fontos azonban az izületi folyadék képzését támogató hialuronsav és MSM jótékony hatása is.

A Joint Protex Forte a porcok regenerálásához szükséges valamennyi hatóanyagot egyetlen tablettában egyesítve komplex izületi védelmet nyújt. A Joint Protex Forte összetétele a legkiválóbb ízületeket támogató hatóanyagokból került összeválogatásra, ezért a porcvédő anyagok mellett, az ízületi gyulladást csökkentő gyógynövénykivonatokat (kurkuma, réti legyezőfű) is tartalmazza.

A megfelelő mértékű porcképzés és izületi folyadék termelődésének elősegítése az izületi fájdalmak megszüntetésének alapvető eleme, azonban a fájdalom csökkentése érdekében a fájdalom okának, tehát a gyulladásnak a felszámolására is törekedni kell. A hagyományos gyógyászatban  a kurkumát már régóta használják az izületi gyulladások kezelésére. A kurkuma erőteljes gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

A kurkuma azonban a hagyományos formájában nehezen szívódik fel a szervezetben, ezért bevitele esetén a hasznosulás kismértékű.

A Curcuma Pro-ban lévő BioPerine borskivonat képes gátolni a kurkuma szervezeten belüli átalakulását, így a kiválasztását, ezért akár húszszorosára növelheti a kurkuma szervezeten belüli hasznosulását. Így a hatóanyag tovább marad aktív a szervezetben és hosszantartóbban fejti ki hatását.

Az izületi fájdalmak ellen ugyancsak hatékony fegyver lehet a lecitin. A lecitin számos egyéb jótékony hatása mellett régóta alkalmazott szer az izületi fájdalmak csökkentésében vagy akár megszüntetésében. Izületi fájdalmakkal küzdő sportolók esetében nélkülözhetetlen. 

A Triple Potency Lecithin hatékony támogatója az egészséges izületeknek is, az izületek egészségének megtartásáért.

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább 3 hónapos kúraszerű alkalmazás javasolt.

Ne törödj bele a fájdalomba, tegyél a hatékony porcépítésért és egészítsd ki a terápiát gyulladáscsökkentéssel!

Ha tetszett a cikk, egy megosztással segítheted, hogy mások számára is hasznos információként szolgáljon.

vissza