CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Élj hosszú és minőségi életet!

2021.09.18.

Élj hosszú és minőségi életet!

Teljesítménynövelők nélkül is számos egyszerű, könnyen kivitelezhető lehetőség kínálkozik ahhoz, hogy megteremthessünk egy egészségesebb, fittebb, hosszabb életet

Jó alvás és szellemi frissesség a fiatalság megőrzéséért

Már pusztán az alvási szokásaink fejlesztésével sokat tehetünk azért, hogy fiatalosak maradjunk, javítsunk életminőségünkön. A stressz életünk számos területére kihat, és a pihentető alvást is kedvezőtlenül befolyásolja. Mindennapjainkat kiegyensúlyozottabbá tehetjük, és alvásminőségünkön is javíthatunk a célzott táplálék-kiegészítők fogyasztásával.  A stressz káros hatásainak kivédésében segítségünkre lehet a Stressz Management és a Rhodiolin készítményünk. Ugyanakkor a fiatalosság megtartásához a szellemi frissesség nélkülözhetetlen, a szellemi frissességhez azonban szükséges a pihentető alvás is.  A #boostUp, az Energy&Memory, a GinkgoXC, a Panax Ginseng és a koenzimQ10 készítmények támogatják a szellemi teljesítményünket, mely életkortól függetlenül fontos.

Mozgás és étkezés a fittebb életért

A rendszeres sport és a fizikai aktivitás az egészséges élet nélkülözhetetlen része. Bolygónk azon részén, ahol a népesség kiemelkedően magas életkort ér el - ezek az u.n. kék zónák -, megfigyelhető, hogy lakosság mindennapjait alacsony intenzitású fizikai aktivitás jellemzi. Bár a tápanyagokban gazdag táplálkozás alapvető fontosságú, azonban ebből az is kikövetkeztethető, hogy számunkra is fontos, hogy mindennapjaink minél több mozgással, aktívan töltött órákkal teljenek. A szabad, örömteli mozgáshoz azonban egészséges izületek szükségesek. Az izületek mozgásának beszűkülését gyakran korral járó természetes folyamatnak tartják, azonban rendszeres mozgással, esetleg célzott gyakorlatok végzésével hosszú ideig megőrízhetjük izületeink egészségét. Ebben mindenképpen segítségünkre sietnek a Joint Protex Forte, a Curcuma Pro, a Shark Aid, a Super Soya Lecithin, valamint a Triple Pontency Lecithin készítmények. Ugyanakkor a tápanyagokban gazdag táplálkozáshoz a CaliVita akár személyre (vércsoportunkra) szabott multivitaminokkal, mint a Vital termékcsalád, akár szupertápanyagokat tartalmazó termékekkel, mint az Organic Acai, a Spirulina termékek, de még a testsúlycsökkentést célzó termékekkel is a segítségünkre van. A kívánt testsúly eléréséhez a Chromium Max 500, a Slim Formula és a Shake one Pure, valamint a Burn one készítmények járulnak hozzá.

Az egészséges, tisztított, ionizált víz szerepe

Az igazán egészségtudatos ember azonban nem csupán a táplálékainak gondos megválasztására ügyel, hanem az elfogyasztott folyadék minőségére is.  Az elfogyasztott víznek ugyanis igazán nagy jelentősége van egészségünk szempontjából, hiszen naponta több liter folyadékot fogyasztunk. Az Aquarion 9 víztisztító-és ionizáló készülékből káros anyagoktól mentes, erős antioxidáns-tartalmú, stabil pH értékű, tiszta ivóvizet nyerhetünk. 

A ragyogó szépség titkai

Talán nem is gondolnánk, de egészségi állapotunkról bőrünk minősége is árulkodik. Törekedjünk arra, hogy egészséges kinézetünket, szépségünket kívülről is támogassuk. Ugyanakkor fontos tudni, hogy bőrünket belülről is táplálnunk kell.  Bőrünk belülről történő hidratálását elsősorban a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztásával biztosíthatjuk. Ám a táplálkozás során is érdemes ügyelnünk a bőrbarát élelmiszerek fogyasztására. Ilyen élelmiszerek a sok telítetlen zsírsavat tartalmazó és magas antioxdáns-tartalmú élelmiszerek. Az egészséges szervezet és egészséges bőr elérését a CaliVita étrend-kiegészítőkkel is támogatja. Az Evening Primrose Oil ligetszépe kapszula, az Omega 3 kapszula, az antioxidáns hatású Béta Carotene, a C-vitaminkészítmények, valamint a Vitamin E mind hozzájárul a fiatalság és a fiatalos bőr eléréséhez. Ugyanakkor a Beauty Formula komplex szépségvitamin és CaliVita forradalmian új, magas dozisú kollagén- szépségitala, a csodafegyvernek is nevezett #glamUp, természetes módon járulnak hozzá az öregedés késleltetéséhez.

A CaliVita termékpalettája tehát több irányból is támogat Téged az egészséges, hosszú és minőségi élet elérésében! Használd ki, fogyaszd a CaliVita széles termékpalettájából az egészséged javításához szükséges készítményeket!

 

vissza