CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Hogyan csökkenthetjük a téli megbetegedések kialakulásának kockázatát?

2019.01.19.

Hogyan csökkenthetjük a téli megbetegedések kialakulásának kockázatát?

Mindenki szeretné elkerülni az őszi-téli hónapok gyakori megbetegedéseit, melyek a közösségekben gyorsan terjednek. A gyakori kézmosás, a helyiségek alapos szellőztetése mellett a megbetegedések elkerülése érdekében már a hideg időjárás beköszönte előtt célszerű gondoskodni a vitamin-és ásványianyagraktáraink feltöltéséről, mellyel célzottan erősíthetjük immunrendszerünk működését, s akár el is kerülhetjük a nátha, az influenza kialakulását.

C-vitamin

A C-vitamin a leginkább ismert, legnépszerűbb immunerősítő. A C-vitamin számos jótékony hatást fejt ki szervezetünkben. Az emberi szervezet ugyanakkor nem termeli és nem is raktározza a C-vitamint, így annak külső forrásból történő beviteléről különösen az őszi és téli hónapokban folyamatosan gondoskodni kell.

A C-vitamin sokoldalú jótékony hatása mellett részt vesz a kötőszövetekben található fehérje, a kollagén termelődésében. Erősíti szilárdságukat, egységességüket, melynek következtében csökken a fertőzések terjedésének kockázata. Mivel a C-vitamint a szervezet nem képes raktározni, ezért nyújtott felszívódású készítménnyel érdemes a szervezet folyamatos C-vitamin szintjéről gondoskodni. A nyújtott felszívódás következtében a C-vitamin hosszabb ideig képes kifejteni jótékony hatásait.

A C-1000 Plus nagydózisú C-vitamin az elnyújtott felszívódású C-vitaminon kívül, annak hatását fokozó, biotermesztésből származó csipkebogyót és bioflavonoidokat tartalmaz, melyek fokozzák immunerősítő hatását.

A Liquid C + Bioflavonoids folyékony C-vitamin a hatását erősítő csipkebogyót és bioflavonoidokat tartalmaz.

C-vitaminok új generációját képviselő termék összetevőinek köszönhetően - csipkebogyó, citrus bioflavonoidok, acerola, rutin és heszperidin - jótékonyan befolyásolja a szervezet védekezőképességének működését.

Echinacea vagy más néven: bíbor kasvirág

Az echinacea baktérium-és vírusellenes hatása által segítséget nyújt a fertőző, elsősorban felső légúti megbetegedések megelőzésében.

Enyhíti a nátha, az influenza tüneteit, gyorsítja a betegség lefolyását, és megszünteti a torokgyulladás okozta fájdalmat.

Feketebodza

A feketebodza jótékony hatásait már ősidők óta felismerték. Régóta alkalmazott szer a torokgyulladás okozta fájdalom csökkentésére és a megfázásos tünetek enyhítésére.

Cink

A szervezetünk csaknem valamennyi sejtjében jelen lévő nyomelem, a cink az anyagcsere számos folyamatában részt vesz, és aktív szerepet játszik az immunrendszer egészséges működésében, antioxidánsként gátolja a káros oxidatív folyamatokat. Az immunrendszer működését jótékonyan befolyásoló feladatán kívül szükséges a jelenléte az egészséges haj, bőr és körmök felépítéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához és a férfi nemi hormon, a tesztoszteron normál szintjének biztosításához.

A C-vitamint, feketebodzát, echinát, cinket folyékony formában üvegbe zárva egyesíti a kiváló immunerősítő hatással rendelkező Samburex, mely a család minden tagjának segítséget nyújt a hideg hónapokban jelentkező fertőző megbetegedések kialakulási kockázatának csökkentésében.

D-vitamin

Kutatások bizonyították, hogy D-vitamin hiányában az immunrendszer nem képes hatékonyan a felatának ellátására. Az immunrendszer legfontosabb alkotóelemei, a T-sejtek D-vitaminnal felvértezve megkeresik és kiűzik a szervezetből a betolakodó mikroorganizmusokat. A D-vitamin hiányát hatékonyan orvosolhatjuk a D-drops D-vitamin cseppekkel, mely gyermekeknek, felnőtteknek, az idősebb korosztálynak kiváló segítséget nyújt a D-vitamin hiány megszüntetéséhez, valamint a D-vitamin optimális szintjének biztosításához.

A D-drops D-vitamin cseppek könnyen adagolható folyékony formája gyermekeknek, felnőtteknek, időseknek, betegeknek kiváló immunerősítőként szolgál.

Vas

A vas az egészséges vérképzésben betöltött funkcióján kívül szerepet játszik a fehérvérsejtek aktivitásában, abban a folyamatban, amikor a fehérvérsejtek elpusztítják a kórokozokat.

Az Iron Plus szerves kötésű vastartalmával, a hasznosulást akár megtöbbszöröző C-vitamin és bioflavonoid tartalmával hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Fokhagyma

A fokhagymából nyert természetes kivonat, kiváló baktérium és gombaölő, valamint gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően segítséget nyújt a fertőzések leküzdésében, a hörgők elzáródásának oldásában, és erősíti az immunrendszer működését.

A Garlic Caps fokhagymakivonat több, mint 200 féle biologiailag aktív anyag mellett, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminósavakat és enzimeket tartalmaz, melyek támogatják az immunrendszer egészséges működését, és a szív-és érrendszerre is jótékony hatást fejtenek ki. 

Omega-3

Az immunrendszer működésének nagyon fontos tényezői a gyulladáscsökkentő hatást kifejtő omega-3 telítetlen zsírsavak.

Az Omega-3 hatóanyagai a gyulladáscsökkentő hatáson kívül elősegítik a normál vérzsírszint és vérnyomás fenntartását, a szív-és érrendszerre védő hatást fejtenek ki, jótékonyan befolyásolják az idegrendszer és az agy működését, és szerepet játszanak a látás erősségének megőrzésében.

Magnézium

A belső nyugalmat biztosító ásványi anyag, a magnézium segítséget nyújt a stresszes élethelyzetek okozta hatások ellensúlyozásában. Nyugtatja az idegrendszert, mely stabilizálja immunrendszerünk működését.

A MagneziB6 készítményben a Magnézium mellett cink és B6 vitamin is található, mely összetevők egymás hatását erősítve támogatják az idegrendszer egészséges működését.

Multivitaminok

A rohanó élettempó, a gyakori stresszes helyzetek miatt szervezetünknek több létfontosságú anyagra van szüksége. 

A Super Mega 50 multivitamin készítmény hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, támogatja az immunrendszer működését.

A Vital vércsoport szerinti multivitaminok genetikai adottságaink szerint célzott segítséget nyújt egészségünk megőrzéséhez.

A Lion Kids rágótabletta, valamint a Sugar Free Gummis cukormentes gumivitamin gyermekeink immunrendszerének védelméről gondoskodik.

Már a hideg hónapok beállta előtt gondoskodj a fertőzések elleni védelemről!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg, hogy másoknak is segítségére lehessen!

vissza