CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Hogyan óvjuk immunrendszerünk fő védelmi vonalát?

2016.08.27.

Hogyan óvjuk immunrendszerünk fő védelmi vonalát?

Emésztőrendszerünkben megszámlálhatatlan mennyiségű mikroorganizmus található. Ezek összessége a bélflóra, melynek jelentős szerepe van az emésztésben. Bélflóránk egyensúlya felborulhat stressz, helytelen táplálkozás, alkoholfogyasztás, fertőzések, egyes gyógyszerek szedésének következtében, valamint intenzív edzések hatására. A bélflóra egyensúlyának felborulását megelőzhetjük, vagy orvosolhatjuk egészséges életmóddal.

Kerüljük a stresszt és táplálkozzunk tudatosan. Javasolt az élőflórás készítmények fogyasztása, valamint a bélflóra károsodása esetén (pl. antibiotikumos kezelés alkalmával) specifikus, élőflórát nagy mennyiségben tartalmazó készítmények bevitele. Az ezen készítményekben található jótékony bélbaktériumok megakadályozzák a kórokozók megtelepedését, és a táplálékok lebontása során is hasznos szerepet játszanak. Immunrendszert erősítő hatásukkal fokozzák a szervezet ellenálló képességét, aktívan részt vesznek a vitaminok termelésében és fontos szerepet töltenek be a szervezet méregtelenítésében.

AC-Zymes laktobacillus acidophilust tartalmazó bélflórahelyreállító probiotikum készítményünk nagy csíraszámban tartalmazza a különösen ellenálló, hasznos baktériumokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a bélrendszer működésére, visszapótolják a folyamatosan kiürülő probiotikus sejteket, s ezáltal erősítik az immunrendszer fő védelmi vonalát.

Probio Balance pre-és probiotikumot tartalmazó készítményünk rágótabletta formájában gyermekek és felnőttek kedvence. Hatóanyagai hozzájárulnak a bélflóra egészségének fenntartásához, illetve sérült bélflóra esetén annak helyreállításához.

A készítményekben található lactobacillus törzsek jelentős mértékben csökkentik a gyermekkori allergiás és ekcémás tünetek kialakulásának esélyét.

Az "A" vércsopothoz tartozó egyéneknél igen fontos szerepe van az enzimterápiának is, hiszen vércsoportukból adódóan kevesebb emésztőnedvvel rendelkeznek.

A 100%-os tisztaságú cikóriából kivont Pure Inulin készítményünk a bélrendszer működését javító inulint tartalmaz. Mérsékli az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteit, enyhíti a puffadást, a bélműködés harmonizálásával hasmenés és székrekedés esetén egyaránt jótékony hatást fejt ki.

Támogasd időben emésztőrendszered működését, hiszen az évek műlásával az emésztés hatékonysága csökken. Az "A" vércsoportú személyekre ez a megállapítás életkortól függetlenül igaznak bizonyul.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg, hogy másoknak is segíthessünk!

vissza