CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Iskola? Óvoda? Fertőzések? - Időben tégy gyermeked immunrendszerének erősítéséért!

2015.08.28.

Iskola? Óvoda? Fertőzések? - Időben tégy gyermeked immunrendszerének erősítéséért!

Már csak egy-két nap, és becsengetnek az iskolában.
A váltás mind a szülők, mind a kisebb és nagyobb gyerekek számára nehéz feladat.

Az iskolát most megismerő kis elsősök szervezete még nem szokott hozzá a figyelem tartós összpontosításához, a számos új információ befogadásához és feldolgozásához.

Ezen időszakban a gyerekek fáradtabbak, álmosabbak. Fokozottan érvényes ez azon gyermekekre, akik hajlamosabbak a megfázásokra, fertőzésekre.

A fertőzésekre fogékony gyerekeknél különösen fontos a pihentető alvás és az immunrendszer erősítése vitaminokban, tápanyagokban gazdag táplálkozással. Ügyeljünk arra, hogy soha ne menjen a gyermek üres gyomorral iskolába. Az éhség ugyanis koncentrációzavart és rossz közérzetet okoz. 

Az egészséges táplálkozás mellett ugyancsak elengedhetetlen a megfelelő testmozgás, mely szellemi-fizikai felfrissülést eredményez és jótékonyan hat az anyagcserére.

A hiányos táplálkozás, az elégtelen vitaminbevitel, a mozgásszegény életmód számos betegség okozója lehet. Gyermekeinknek legalább oly mértékben - sőt még inkább - szükségük van vitaminokra, mint a felnőtteknek.

A vitaminpótlás szükséges mennyisége és minősége életkoronként változó. Az óvodások és kisiskolások részére olyan gyermekvitamin ajánlott, amely csontjaik megfelelő fejlődéséhez, immunrendszerük erősítéséhez elengedhetetlen. Ezt a célt szolgálja a Lion Kids D multivitamin készítmény. A nagyobb diákoknál a napi szellemi megterhelés is fokozottabb, ezért ezzel párhuzamosan a szükséges vitaminbevitel mennyisége is emelkedik. Felmérések adatai szerint a 14-18 éves korosztály csaknem fele szenved mozgásszervi elváltozásokban. A nagyobb diákok részére a Full Spectrum multivitamin készítmény ajánlott, mely  a megnövekedett szükségletekhez igazodva közel harminc féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó komplex készítmény.

Az iskolákban magasak a követelmények, sokat és folyamatosan kell tanulni, így nap mint nap tartósan koncentrálni bizony nem könnyű feladat. A nagyobb diákok megfelelő koncentrálóképessége érdekében ajánlott a reggelt egy Energy and Memory tablettával kezdeni, mely teljes napon át megfelelő koncentrálóképességet és energiát biztosít.

Mind a kisebb, mind a nagyobb diákok, sőt a szülők részére is hatékony stresszcsökkentést biztosít a gyógynövényalapú Rhodiolin stresszoldó készítmény, mely egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén növények pontosan olyan mennyiségben hasznosulnak szervezetünkben, amennyire szükségünk van. Se több, se kevesebb! E nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetően ezek a növények – a gyógyszerekkel ellentétben – nem okoznak függőséget, mellékhatásuk nem ismert, gyengéden együttműködnek szervezetünkkel, és hatásuk akkor is folytatódik, ha hosszú távon használjuk őket, tehát nem alakulhat ki hozzászokás.

Ugyancsak a koncentrációs képességet növelő Super Soya Lecithin és az Omega 3 jótékonyan egészíti ki a Rhodiolin stresszcsökkentő hatását. Az omega-3 apró lágyzselatin kapszulák már gyermekkorban könnyen adagolhatók.

A Liquid C+ folyékony C-vitamin pedig bioflavonoidokkal, csipkebogyóval, heszperidinnel és acerolával siet a kisebb és nagyobb diákok immunrendszerének erősítésére az őszi fertőzések elkerülése érdekében.

Vértezd fel gyermekedet és az egész családot az iskolakezdésre!

Könnyítsd meg Te is gyermeked számára az iskola kihívásaival történő megbírkózást! 


 

vissza