CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Ismerd fel a porckopás tüneteit és előzd meg kialakulását!

2016.05.18.

Ismerd fel a porckopás tüneteit és előzd meg kialakulását!

Az izületi fájdalmak hátterében leggyakrabban porckopás (arthrosis) áll. A porcszövet megsérül, ezáltal a mozgás fájdalmassá válik. Pihenést követően, nyugalmi állapotban általában mérséklődnek a panaszok, de mozgás hatására - különösen az első mozdulatok - fokozott fájdalommal járnak, melyek azonban "bejáratást" követően enyhülnek. Súlyosabb esetben az izületek merevvé válnak, ropognak, egyre kevésbé terhelhetők.

Az izületek gyulladásos állapota esetén a fájdalom nyugalmi állapotban is jelentkezik, és duzzanat keletkezik.

Ismerd fel a porckopás tüneteit és tégy a kialakulása ellen!

A tünetek korai felismerése és a célzott kezelések komoly jelentőséggel bírnak izületeink egészségének megőrzésében. A terápia kiegészítéseként orvosunk javasolhatja olyan komplex hatóanyagtartalmú készítmények fogyasztását, melyek szerepet játszanak a porcok, csontok és izületek egészségének megtartásában.


Izületeid védelme meghálálja  a gondoskodást!

A 9 féle hatóanyagot tartalmazó Joint ProteX Forte készítményünk fő hatóanyagai a glükozamin, kondroitin és MSM támogatják a normális porcképződést.  A Joint Protex Forte ezen hatóanyagok mellett további hatóanyagokat tartalmaz, melyek az izületek működésére jótékony hatást fejtenek ki. Ilyen a  hialuronsav, kurkuma, a boswelia, a réti legyezőfű, a cink és mangán, melyek csontozatunk egészséges szerkezetének fenntartásához nyújtanak támogatást.

Ne feledkezz meg azonban csontjaid egészségéről sem, hiszen izületeink védelme mellett csontjaink egészségének megőrzése is ugyanolyan fontossággal bír. A Calcium Magnesium Plus jól felszívódó és beépülő kalciumot tartalmaz, ugyanakkor gondoskodik a szervezet magnéziumellátottságáról. A magnézium, bár nélkülözhetetlen az izmok és idegek működéséhez, az érelmeszesedés megelőzésében is óriási szerepet tölt be, hiszen a kalcium és magnézium egyidejű jelenléte gátolja a kalcium érfalakban való lerakódását. A Calcium Magnesium Plus a legoptimálisabb, 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és magnéziumot, s az összetevőket kiegészítő D-vitamin elősegíti a kalcium csontokba történő beépülését.

Gondoskodj időben izületeid egészségének megőrzéséről Joint Protex Forte, valamint Calcium Magnesium Plus készítményünkkel.


Kezdő vagy gyakorlott futó vagy?

A kezdő futók 95%-a gyorsabban fut, mint kellene. Ha kezdő futó vagy, akkor nagy a valószínűsége, hogy Te is túl gyorsan futsz! Lassíts! Honnan tudod meg, hogy túl gyorsan futsz?

  • egy mondatot sem vagy képes folyamatosan elmondani (futás közben!) a nagy lihegéstől;
  • izomlázad van a futástól.
vissza