CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Kerüld el az allergiát!

2015.05.11.

Kerüld el az allergiát!

Az allergia népbetegségnek számít, és rohamosan terjed. Míg a 19. században elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, korunkban már a népesség 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány folyamatosan növekedni fog.

Az allergiára való hajlam örökölhető ugyan, a környezeti ártalmak is egyre jelentősebb mértékben vannak jelen, mégsem törvényszerű, hogy kialakuljon a betegség. Meghatározó jelentőséggel bír az allergia kialakulásában immunrendszerünk erőssége és hogy szükség esetén megteszünk-e mindent azért, hogy javítsunk állapotán.

Amíg jól vagyunk, általában eszünkbe sem jut, hogy ez egyik pillanatról a másikra megváltozhat. Általában elmondható, hogy semmit sem teszünk mindaddig míg meg nem jelennek a tünetek. Az allergia esetében azonban a megelőzés akkor hatásos, ha minél korábban, a tünetek megjelenése előtt kezdjük el, amikor a szervezet még nem gyengült le jelentősen.

Akkor sincs veszve semmi, ha már megjelentek az első jelek, hiszen az allergia immunrendszerünk megerősítésével, megfelelő étrenddel és életmóddal megelőzhető, sőt kezelhető is.

Tekintve, hogy az immunitás nagy része a vékony- és vastagbélhez kapcsolódik, a megfelelő étrend kialakítása döntő fontosságú az allergia megelőzése szempontjából. Sok, allergiától már szenvedő embernél segített az étrendváltás. Már néhány apró lépés hasznos lehet: fogyassz minél több friss zöldséget és gyümölcsöt, valamint probiotikumot is tartalmazó tejterméket. Az étrended összeállításánál vedd figyelembe a pollenek és az élelmiszerek közötti keresztreakciót is. Bizonyos ételek fogyasztása utánozhatja a pollenekre adott allergiás reakciót, így például a görögdinnye és az uborka fogyasztására a parlagfű-allergiásoknak kell figyelnie, míg a nyírfa pollenjére érzékenyeknek a nyári gyümölcsök jó részére!

Az allergia elleni küzdelemben nemcsak a vitaminok, de a természet más kincsei is segítségedre lehetnek. Vizsgálatok alapján napi 1000 mg C-vitamin szedése 3 nap után jelentősen csökkentheti az allergiás tüneteket okozó hisztaminszintet, míg a megfelelő D-vitamin szint csökkenti az allergiás tünetek kialakulásának esélyét.


A C1000 Plus megadózisú, elnyújtott felszívódású C-vitaminnal és annak hatását fokozó, biotermesztésből származó csipkebogyóval támogatja immunrendszerünk védekezését minden olyan kritikus időszakban, amikor szervezetünknek erre a legnagyobb szüksége van.

Ezenfelül hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és segíti a vérerek, a csontok, a porcok, a fogak, a fogíny és a bőr egészségének a megőrzését.

Fogyaszd Te is a C-1000 Plus C-vitamint!


Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza