CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Króm - a vércukorszint szabályozója

2018.03.17.

Króm - a vércukorszint szabályozója

Tudtad, hogy a kiegyensúlyozott vércukorszint jelentősen hozzájárul az édesség iránti vágy csökkenéséhez? Az édesség iránti ellenállhatatlan sóvárgás sokunk életében jelen van. Azonban az édességek rendszeres fogyasztása testsúlynövekedéshez vezet. Mit tehetünk vércukorszintünknek az egészséges tartományban tartásáért? Ebben segít a króm. A króm részt vesz az egészséges vércukorszint fenntartásában, sőt a testsúlyunkat is kontroll alatt tartja.

Ételek és italok fogyasztása során szénhidrátokat viszünk a szervezetünkbe, melynek hatására a vércukorszintünk megemelkedik. Ekkor hasnyálmirigyünk elkezdi kiválasztani az inzulin nevű hormont, mely kulcsszerepet tölt be abban, hogy eljuttassa a glükozt a sejtekhez. Ebben a folyamatban azonban a krómnak is szerepe van. A króm részt vesz az anyagcserefolyamatokban, melyek hozzájárulnak a normál vércukorszint fenntartásához. Támogatja a cukor felszívódását a véráramból a sejtekbe, és képes a szervezet számára energiává átalakítani mindazt, amit elfogyasztunk, így energetizálja is a szervezetet. Ezért a krómnak jelentős szerepe van a súlygyarapodás elkerülésében, hiszen, ha a tápanyagok nem alakulnak át energiáva, hanem elraktározódnak, akkor testsúlynövekedés következik be. Krómmal tehát a fogyás is könnyebb.

Vércukorszintünk túl magas vagy túl alacsony volta tehát hatást gyakorol a vitalitásunkra, a testsúlyunkra és komoly rendellenességeket okozhat szervezetünk egyéb területeinek működésében is.

A Citrimax és Chromium kétféle étvágycsökkentő hatóanyagával hatékonyan támogathatja a fogyókúrát. >>>

A Chromium Max 500 jól felszívódó krómpikolinát formájában segíthet meggátolni a vércukorszint ingadozásából eredő édesség utáni sóvárgást, így csökkentve a bevitt kalória mennyiségét. >>>

vissza