CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Miért válasszunk biokozmetikumokat?

2020.10.03.

Miért válasszunk biokozmetikumokat?

Talán nem is gondolnánk, hogy nem csak az elfogyasztott táplálékok minőségére szükséges figyelmet fordítanunk, hanem az egészséges bőr-és hajápolásra is. A bőrön keresztül a táplálékokhoz hasonlóan a bőrápolószerek is eljutnak a véráramba, ezért nem közömbös, hogy azok milyen alkotóelemekből állnak.

Csakúgy mint a táplálkozásban, úgy a kozmetikai szerek esetében is a gyors megoldások hívei vagyunk. Ugyanakkkor ha bőrünknek megadjuk azokat a tápanyagokat, melyre szüksége van, akkor önmagától is képessé válik a regenerációra. Ezért van jelentősége annak, hogy milyen minőségű a bőrfelületünkre felvitt ápolószer, hiszen az érzékeny bőrűek akár allergiás reakciót is tapasztalhatnak sok esetben. Ezen következmények elkerülése érdekében érdemes bio minősítésű kozmetikumokat használni.

De mitől bio a bio?

A biominősítésű kozmetikumok összetevőit biofarmokon termesztett növények alkotják, melyek feldolgozása során semmilyen kémiai segédanyag használatára nem kerül sor, valamint az értékes hatóanyagok megőrzése érdekében gyártásuk alacsony hőmérsékleten történik. Ez a gyártási módszer költségesebb és időigényesebb, a késztermék azonban hatékonyabb, egészségesebb, allergénmentes. 

Milyen előnyökkel jár a biokozmetikumok használata?

- A biotermékek aktív hatóanyagai növényvédőszerektől, műtrágyától, gyomírtóktól mentes, biofarmokon termesztett gyógynövényekből származnak, elkerülve ezzel a szervezet vegyianyagokkal történő terhelését.

- A biokozmetikumok egész életen át használhatók bárminemű mellékhatás keletkezése nélkül.

- Kíméletesen tisztítanak és ápolnak, védik a hajat és a fejbőrt a külső hatásoktól és a stressztől, hozzájárulnak az egészséges bőr egyensúlyának visszaállításához, miközben gondoskodnak rugalmasságáról, símaságáról és finom illatáról. 

Miért hatékonyabbak a biokozmetikumok?

A biokozmetikumok gyártása során a hatóanyagokat természetes módon vonják ki, és csak a lehetséges legcsekélyebb feldolgozási műveleteknek vetik alá. Ezátal az inaktív összetevők is természetes eredetűek, tartósítószerektől és genetekai módosításoktól mentesek. Mindezek következtében a biotermékeknek lényegesen magasabb a vitamin -és ásványianyag tartalmuk, mely magasabb hatásfokú felhasználást biztosít.

Minden típusú bőrre és hajra alkalmazható?

A biokozmetikumokat a biotermesztés és kíméletes feldolgozás miatt akár zsíros vagy nagyon érzékeny bőrűek is használhatják.

Gyermekek számára is alkalmasak?

Az allergiás és érzékeny bőrű gyermek számának folyamatos gyarapodásának okát a bőrgyógyász szakemberek a környezetszennyező anyagok és élelmiszeradalékok mennyiségének növekedése mellett a tisztálkodó -és bőrápolókészítmények nem kívánatos hatásaiban látják. A biokozmetikumok természetes összetevőik és kíméletes, adalékanyagoktól mentes feldolgozásuk által gyermekek számára is biztonsággal használható.

Környezetbarát termékek?

A nehézfémekkel és vegyi anyagokkal dúsított szépségipari termékek szennyezik a levegőt és a vizet is, hiszen gyakran kerülnek lefolyókba is.

A biokozmetikumok használatával hozzájárulhatunk környezetünk fenntartásához, gyermekeink élhetőbb jövőjéhez. Ugyanakkor a biokozmetikumokat nem tesztelik állatokon.

Használj a természet erejét és tisztaságát magába záró biokozmetikumokat, elősegítve a bőröd és hajad természetes egyensúlyának helyreállítását, ráadásul kiütésektől sem kell tartanod!

Próbáld ki az OrganiCare biokozmetikumokat! >>>

vissza