CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Miért válaszd az Aquarion víztisztító-és ionizáló készüléket?

2019.07.27.

Miért válaszd az Aquarion víztisztító-és ionizáló készüléket?

Milyen pozitív hatással számolhatsz az Aquarion víztisztító-és ionizáló készülék rendszeres használata során?

Környezettudatos magatartásunkkal is hozzájárulhatunk a klímaváltozás mérsékléséhez. Ha csak lehet, kerüljük a műanyag palackos ásványizek vásárlását, ám ha mégsem tudjuk kikerülni, úgy az üres palackot mindenképpen a szelektív gyűjtőbe helyezzük. Mutass példát és ösztönözz erre másokat is!

Környezetünk és egészségünk szempontjából a legoptimálisabb választás egy víztisztító berendezés, hiszen mellette nem szükséges PET palackos ásványvizet vásárolni, melyből a műanyagrészecskék kioldódva a palack belsejébe, s onnan pedig szervezetünkbe kerülnek.

Az Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezéssel nem csak az egészségedet támogathatod a tisztított, ionizálható és lúgosítható vízzel, hanem egészség-és környezettudatos szemléletmódoddal szűkebb és tágabb környezetednek is példaképül szolgálhatsz.

Image

 

 

Az Aquarion viztisztító-és ionizáló berendezés egy olyan nagy teljesítményű készülék, amely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, lúgos vagy savas vizet állít elő. A felhasználó igény szerint állítható az ionizáció, a lúgosság vagy a savasság mértéke.

Táplálkozásunk, a legtöbb élelmiszer-adalék, és egyes gyógyszerek is szervezetünk elsavasodását okozhatják. Az ionizált víz kiválóan lúgosíthatja a szervezetet és antioxidáns hatással bír.

Miért válaszd az Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezést?

Mert:

1. Egészségesebb és finomabb ívóvizet biztosít, mint a tisztítatlan csapvíz vagy a palackozott ásványvíz.

A palackozott ásványvizeknél a hosszantartó és hűtés nélküli tárolás következményeként nem csak a PET palackokból  kioldódó, emberre veszélyes vegyületek kerülnek a vízbe, hanem a mikroorganizmusok is elszaporodnak a palackok belsejében.

Szakértők szerint, 75 év alatt egy átlagos csapvíz ivó kb. 28 kg, egy átlagos ásványvíz fogyasztó kb. 90 kg „kőzetet” iszik meg. A szervezetbe bejuttatott, de fel nem használt sók felesleges terhelést jelentenek, a testen belül lerakódnak, és közben epekövet, vesekövet, fogkövet, érelmeszesedést és ízületi rugalmatlanságot okozhatnak. 

„29 európai ásványvízből 11-ben gyomorbántalmakért felelős vírust (NLV) találtak” Forrás: Swiss Federal Office of Public Health

2. Az Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezéssel visszaállítható szervezetünk egészséges pH-értéke, melyet az élelmiszeradalékok, gyógyszerek és táplálékaink is a savasság irányába fordítanak el.

3. Kényelmes. Hiszen többé nem szükséges a drága és nehéz ásványvizes palackokat hazaszállítani. Ha otthonodban megtalálható az Aquarion víztisztító-és ionizáló készülék, úgy elegendő megnyomni a készüléken a megfelelő gombot, s máris rendelkezésedre áll a kívánt lúgos, ionizált, vagy egyszerűen csak tiszított víz.

4. Higiénikus. Hiszen a műanyag palackokat a benne lévő gombák, vírusok miatt nem célszerű újra tölteni. Ha mégis műanyag palackot vásárolnánk, azt mihamarabb a szelektív gyűjtőedénybe helyezzük.

5. Környezetkímélő vízfogyasztás. Az Auuarion víztisztító-és ionizáló berendezés használatával környezetünk érdekében is hatalmas lépést teszünk. Egy PET-palack lebomlási ideje ugyanis 450 (!) év. Földünket saját magunk pusztítjuk el!

6. Hosszú távú befektetés az egészségedért! Amennyiben egy négytagú család havi 12 000 Ft-ot (vagyis napi 6 liter, 1,5 liter/fő, 100 Ft/1,5 liter = 400 Ft) költ palackozott vízre, az éves szinten 144 000 Ft költséget jelent. Ha megvásárolod az Aquarion vízionizáló és víztisztító készüléket, befektetésed mindössze két és fél év alatt meg is térül. 

Milyen pozitív hatással számolhatsz az Aquarion víztisztító, ionizáló készülék rendszeres használata során?

  • Szervezeted feltöltődik energiával, miközben a fáradtságérzés csökken,
  • A bőr kitisztul, egészségessé válik,
  • Csökken a méreganyagfelhalmozódás,
  • A szervezet elsavasodásának tünetei csökkenhetnek, (gyomorsav-túltengés, fejfájás).
  • Javul az emésztés és a bélműködés, a méreganyagok kiválasztása felgyorsulhat, megszűnhet a kínzó székrekedés,
  • Megfelelő étrenddel kombinálva a tisztított, lúgosított és/vagy ionizált vizzel a testtömeg is csökkenhet.

Válaszd az egészséges, tisztított, lúgos és ionizált vizet!

Válaszd az Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezést!

Aquarion egy hosszú távon gyümölcsöző befektetés az egészségedért és Földünk jövőjéért!

Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezés >>>>

Forrás: calivita.hu


vissza