CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Milyen hatással van egészségünkre az elfogyasztott víz minősége?

2020.08.01.

Milyen hatással van egészségünkre az elfogyasztott víz minősége?

A víz létfontosságú az emberi szervezet számára. Nem csak a bőrt hidratálja, de hozzájárul a testhőmérséklet szabályozásához, segíti a tápanyagok felszívódását, oldja a felesleges anyagcseretermékeket, méregteleníti a szervezetet, biztosítja az egészséges sav-bázis egyensúlyt, szerepet játszik a vérnyomás normalizálásában.

Korunk rohanó életmódjából, a gyakori stresszhelyzetekből, valamint a helytelen táplálkozásból fakadóan egyre kevesebb vizet fogyasztunk, s az így kialakult dehidratáció következtében szervezetünk kénytelen elvonni a vizet az egyes szervekből. Elsőként a bőrünkből, majd az emésztőrendszerből, végül az agyból vonja el a vizet, mellyel párhuzamosan más különböző tünetek alakulnak ki: székrekedés, fáradtság, dekoncentráció, melyek a vízhiány mértékétől függően akár súlyos állapotokhoz is elvezethetnek. Ugyanakkor a gyorséttermi étetek fogyasztása következtében szervezetünk sav-bázis egyensúlya könnyen felborul, és savas irányba tolódik el. Ilyenkor a szervezet a vér pH egyensúlyának fenntartása érdekében ásványi anyagokat (kalcium, magnézium, kálium) von el a létfontosságú szervektől és a csontoktól, melynek következtében szervezetünk ellenállóképessége gyengül, és különböző megbetegedések léphetnek fel.

Vizsgálatok során azonban bizonyítást nyert, hogy a vér pH értékének savas irányba történt elbillenése helyreállítható rendszeres lúgos víz fogyasztásával. A lúgos víz fogyasztásának hatására a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok felszívódása teljesebbé válik, hiszen a lúgos víz utat tör magának a szervezet olyan sejtjeihez is, ahová a számos vegyianyagot tartalmazó csapvíz el sem jut. Ráadásul a régi vízvezetékrendszerekből sokféle káros anyag oldódik ki a vízbe. A szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállásával hatékonyabbá válik az emésztés, a felesleges zsír a felhalmozódás helyett lebomlik. A lúgos víz ugyanakkor kiváló antioxidáns hatása által megköti a szabadgyököket, energiával látja el a szervezetet, frissítő hatású, és mindennek eredményeképpen immunrendszert erősítő hatással rendelkezik.

Egészséges, friss, tisztított lúgos víz? - de honnan?

Az Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezéssel tisztított, ionizált és lúgos vízzel tudod támogatni magad és szeretteid egészségét.

Aquarion víztisztító-és ionizáló berendezés: >>>

Aquarion víztisztító-és ionizálóberendezés továbbfejlesztett változata az Aquarion 9 víztisztító-és ionizáló berendezés, mely megújult külseje mellett érintőbillentyűkkel és automata ki-és bekapcsológombbal könnyíti meg használatát bárki részére. >>>

Váaszd magad és szeretteid egészségének támogatása érdekében az Aquarion termékcsalád valamely tagját!

vissza