CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Mit szoktunk tenni stressz ellen?

2015.05.26.

Mit szoktunk tenni stressz ellen?

Amennyiben egy stresszhelyzet után fennmarad a stressz hatás, illetve újabb stressz ingerek érik a szervezetet, akkor megpróbálunk védekezni, illetve alkalmazkodni.

Kezdetben, próbálunk stressz mentes környezetbe kerülni, kikapcsolódni, magunk mögött hagyva a nyomasztó problémákat. Igyekszünk több időt tölteni a szabadban, kirándulni, olyan értékes kúltur programokat keresni, melyek lekötik a figyelmünket. A barátaink, szeretteink körében töltött idő és a zenehallgatás is jó hatással van háborgó idegrendszerünkre.

Nem szabad eljutunk idáig! Hamarabb is elkezdhetünk védekezni.

Továbbra is középpontba kell helyeznünk a mozgást, a sportolást, a vitamindús és egészséges táplálkozást és a megfelelő kikapcsolódást. Ugyanakkor mindezt érdemes kiegészítenünk olyan készítményekkel, melyek támogatják az idegrendszer normális működését és pozitívan befolyásolják a test energia-háztartását is (pl.: Stress Management, MagneZi B6). Azonban van egy különleges gyógynövény, melynek minden házi patikában ott lenne a helye! A Rhodiola Rhosea kivonata legalább olyan alapvető hatóanyag a stressztűrő képességünk javításában, mint a C-vitamin az immunrendszerünk támogatásában. Védi a szervezetet a stressz késői hatásaitól, miközben közérzet és hangulatjavító tulajdonságaival tehermentesíti szervezetünket. A cinkkel kiegészített Rhodiolin készítményünk javítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint enyhíti a stressz és a feszült életmód okozta tüneteket.

Stressz ellen:

Rhodiolin

vissza