CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Nopal fügekaktusz nem csak az emésztőrendszer egészségéért!

2018.03.10.

Nopal fügekaktusz nem csak az emésztőrendszer egészségéért!

Az élelmi rostok között megkülönböztethetünk oldható és oldhatatlan rostokat. Az oldható rostok az egészséges koleszterinszint és a normál vércukor anyagcsere kialakulásában és megőrzésében nyújthatnak segítséget. Az oldhatatlan rostok jótékony hatást fejthetnek ki az emésztésre, elősegíthetik a táplálék továbbhaladását az emésztőcsatornában, a széklet lágyításával és mennyiségének növelésével segíthetik a székrekedés elkerülését.

A Nopal fügekaktuszként ismert gyógynövény mindkét fajta rostot tartalmazza. A Nopal számos jótékony hatást fejt ki. Különösen gazdag élelmi rostokban, ezáltal rendkívül jótékony hatást fejt ki az emésztőrendszerre. Nem csak a székrekedés kialakulásának elkerülésében játszik szerepet, hanem csökkentheti az aranyeres panaszokat is.

Megköti a felesleges zsírokat, szénhidrátokat, mérgeket és savakat. A méregtelenítést és a fogyókúrát támogathatja. Az étvágy csökkentésével gondoskodik a mérsékeltebb kalóriabevitelről.

A Nopal fügekaktuszból készült Nopalin magas rosttartalmánál fogva elősegítheti a jóllakottság érzetét, ezáltal biztosíthatja a csökkentett kalóriabevitel mellett is kialakuló teltségérzetet, miközben gátolhatja az édesség utáni vágy kialakulását.

A Nopal fügekaktuszból készült Nopalin rosttablettát étkezés előtt vagy közben célszerű fogyasztani,  így a Nopalin azonnal gondoskodik a táplálék rosttartalmának növeléséről, miközben csökkenti annak glikémiás indexét. 

A Nopalin a fogyókúrát természetes módon támogatja, hiszen a felesleges zsírokból és olajokból származó kalóriákat megköti. A Nopal fügekaktusz a saját súlyának többszörését képes megkötni zsírokból, olajokból és savakból. A zsírokkal, olajokkal és savakkal nagyobb molekulákat alkotva meggátolhatja ezek átjutását a bélfalon, amiáltal  sok méreganyagnak az anyagcserefolyamatokba történő bejutását akadályozhatja meg.

A rosttabletta fogyasztása során mindig ügyeljünk a bőséges folyadékbevitelre.

Gondoskodj mindig a megfelelő rostbevitelről, melyet szervezeted meghálál!

Nopalinról bővebben:>>>

vissza