CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Optimális cinkszint - kevesebb gyulladás!

2016.08.20.

Optimális cinkszint - kevesebb gyulladás!

Felnőtteknél évente 2-4 alkalommal fordul elő megfázás, meghűlés vagy influenzás fertőzés, a gyermekek azonban ettől akár lényegesen többször vannak kitéve ezen megbetegedések veszélyének, melyek súlyosabb szövődményekkel - akár középfül vagy orrmelléküreg gyulladással - is járhatnak.

A megfázás, meghűlés, influenzás fertőzés kezdeti szakaszában alkalmazott cink egyértelműen csökkenti a betegség időtartamát és enyhíti a náthás tüneteket.

A meghüléses, megfázásos és influenzás megbetegedések megelőzésére Uwe Gröber mikrotápanyag-szakértő a cink rendszeres bevitelét javasolja C-vitaminnal együtt, hiszen a C-vitamin a kórokozók szervezetből történő eltávolításához igen fontos. A C-vitamin stimulál egy hormont, mely a szervezet védelmi rendszerének fő helyszínén, a bélnyálkahártyában speciális védősejtek képződését indukálja.

A megelőzés céljából bevitt cink hatására a megfázás, meghülés vagy influenza tüneteinek előfordulása csökken.

A cink már korai szakaszban megakadályozza a vírusok megtelepedését, féken tartja szaporodásukat, és csökkenti a gyulladásos reakciókat.

Hogyan hat a cink a meghüléses, influenzás megbetegedések esetén?

- gátolja a náthavírusok növekedését és szaporodását;

- kiszorítja  a náthavírusokat a kötődési helyükről az orrnyálkahártyában;

- stabilizálja az orrnyálkahártyasejtek membránjait, megakadályozza a  hisztaminfelszabadulást, és gátolja a gyulladás létrejöttében szerepet játszó prosztaglandinok anyagcseréjét;

- enyhíti a meghülés, influenza tüneteit.

A szervezet optimális cinkszintjét biztosító készíményeink közül a Chelated Zinc szerves cinkkészítménnyel hatékonyan biztosítható a szervezet optimális cinkszintje.

A Mega Zinc készítményünk ugyancsak szerves cinket tartalmaz, melynek rendszeres bevitelével biztonsággal elkerülhetők a cinkhiány tünetei.

A Samburex gyógynövényalapú folyékony immunerősítő a meghülés, megfázás és influenza tüteteit csökkentő cinken és C-vitaminon kívül jelentős mennyiségű szabadalmazott keveréket, echinaceát, valamint feketebodza kivonatot tartalmaz. Ezen hatóanyagok egymás hatását erősítve különösen hatékonyan lépnek fel a fertőzéses és náthás megbetegedések ellen.

Válaszd a családod minden tagjának a szabadalmazott keveréket tartalmazó Samburex komplex készítményünket, melynek rendszeres bevitele jelentős mértékben csökkenti a náthás megbetegedések és szövődmények kialakulásának esélyét.

vissza