CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Őrízd meg fiatalságodat és óvd bőrödet komplex szépségitallal!

2021.07.17.

Őrízd meg fiatalságodat és óvd bőrödet komplex szépségitallal!

Nyáron nem csupán a jó alak elérése a célunk, hanem a szép bőré is, hiszen egy csinos ruha vagy fürdőruha már nem feltétlen takarja el azt, amit a hidegebb évszakokban a kabát, sapka, sál elegánsan elrejtett.

 UV –sugárzás egyértelműen károsítja bőrünket, s felelős a ráncok, a petyhüdt bőr kialakulásáért. A túl sok sugárzás kikezdi a bőr a kollagén és elasztinrostjait, felborul a szabadgyökök és antioxidánsok egyensúlya. Az egészséges mértékű napozás ugyanakkor nem jelent veszélyforást, a hangsúly a mértékletességben, valamint a szükséges óvintézkedések betartásán van.  Napozásnál tehát használjunk megfelelő védelmet nyújtó készítményeket, napozást követően hidratáljuk a bőrt, és fogyasszunk sok folyadékot. Bőrünket azonban nem csupán kívülről szükséges védeni, hanem belülről is!

Hogyan védhetjük bőrünket belülről?

Készítsük fel bőrünket napozásra a megfelelő tápanyagokkal annak érdekében, hogy a bőr leégését és a ráncok kialakulását elkerülhessük. Ha már ez megtörtént, a bőr belülről történő védelmével gyorsabb regenerálódást érhetünk el. Ráadásul  a szép, egészséges bőr képződéséhez szükséges tápanyagok bevitele nem csupán az arcunkon fejti ki hatását, hanem testszerte puha tapíntásúvá, finommá válik a bőr.  A körmök töredezettsége megszűnik, erőssé válnak a körmök, a hajhullás és bőrszárazság megszűnik. A bőrön lévő elszíneződések csökkennek, bőrünk símává válik.

Mivel tápláljam a bőrmömet belülről?  

A #GlamUp magas dózisú komplex szépségitallal! A #GlapUp komplex szépségital a szép bőr, haj, köröm képződéséhez szükséges valamennyi tápanyagot tartalmazza.  A jól felszívódó, hidrolizált kollegénen kívül, antioxidándokat, Q10-et, zeaxanthint, E-vitamint, béta karotint, likopint luteint is tartalmaz.

Őrízd meg fiatalságodat, védd a bőrödet, erősítsd hajadat és körmeidet a #GlamUp komplex szépségitallal!

#GlamUp


vissza