CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Rostokkal az egészségért!

2017.09.23.

Rostokkal az egészségért!

A Nopal fügekaktusztként ismertté vált gyógynövény számos kedvező hatást gyakorol egészségünkre. A Nopal fügekaktusz élelmi rostban különösen gazdag. Az emésztésre és a bélműködésre gyakorolt kedvező hatása vitathatatlan. A bélrendszer tisztításában, a székrekedés megszüntetésében aktív szerepet játszik. Ám az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatásán kívül a vércukor és koleszterin anyagcserére is rendkívül kedvező hatást fejt ki.

Mi a különbség az oldható és oldhatatlan rostok között?

Az oldható rostok segítenek szabályozni a vér koleszterinszintjét, miközben a vércukor anyagcserében is részt vesznek. Támogatják más tápanyagok felszívódását, eközben vitaminokkal (B1-, B2-, niacin) és ásványi anyagokkal látják el szervezetünket.

Az oldhatatlan rostok segítik az emésztést, valamint a táplálék emésztőcsatornában történő továbbhaladását, lágyítják a székletet, miközben térfogatát növelik. Ezáltal aktív szerepet töltenek be a székrekedés elkerülésében.

A Nopal fügekaktusz mindkét rostfajtát tartalmazza.

Melyek a Nopal fügekaktusz jótékony hatásai?

A Nopal fügekaktusz kifejezetten hatékony a felesleges zsírok, szénhidrátok, mérgek és savak megkötésében. A fogyókúrában és méregtelenítésben aktív szerepet tölt be. Fokozza táplálékaink rosttartalmát, ugyanakkor mérsékli a glikémiás indexét. Hozzájárul a jóllakottság érzetének kialakulásához, ezáltal csökkenthető az elfogyasztandó táplálék mennyisége. Étvágycsökkentő hatása révén megszünteti a nassolás utáni vágyat, csökkenti a kalóriabevitelt. A Nopal az egyik leghatékonyabb természetes anyag, mely képes a felesleges zsírokból és olajokból származó kalóriákat megkötni. Nem oldódó ballasztanyagai saját súlyuk többszörösének megkötésére képesek, így megköti a zsírokat, olajakat és savakat, melyekkel nagyobb molekulákat alkotva a bélfalon nem jutnak  át, ezért nem kerülnek be az anyagcsere folyamatába. Szervezetünket ezáltal sok méreganyagtól képes megszabadítani, anélkül, hogy az emésztőrendszert terhelné. Vízhajtó hatása révén támogatja a húgyhólyag és a vesék működését.

Sportolóknak, aranyeres panaszokkal küszködőknek  is hatékony segítség lehet. A másnaposság tüneteinek csökkentésében is szerepet játszik.

A Nopalin rosttabletta számos jótékony hatása által kifejezetten kedvező hatást gyakorol az egészségünkre. Használd ki Te is a Nopalin rosttabletta pozitív hatásait! Nopalin rosttabletta >>>

Ha tetszett a cikk, oszd meg, hogy másoknak is segítségére lehessünk!

vissza