CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Szervezetünk vitamin-és ásványianyagraktárainak feltöltése

2020.03.28.

Szervezetünk vitamin-és ásványianyagraktárainak feltöltése

Az őszi-téli borús hónapok után érdemes szervezetünk vitamin-és ásványianyag raktárainak feltöltéséről gondoskodni. A vitaminok segíthetik szervezetünket egészségünk megőrzésében, és hozzájárulhatnak testünk megfelelő működéséhez. Egyes vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, viszont kellő mennyiségben az előállítására nem minden esetben képes. Ezért fontos a vitaminok rendszeres fogyasztása.

Szervezetünk vitamin-és ásványi anyag szükségletét életkorunk is meghatározza. A kicsik immunrendszere még rendkívül sérülékeny, ezért kiemelten fontos a támogatás. C-vitaminból számukra a finom Lion Kids C rágótablettát javasoljuk. A nélkülözhetetlen D-vitamin pótlására a D-drops cseppeket, multivitaminok esetében a Lion Kids +D rágótablettát ajánljuk. Ha pedig fáj a pocak, a Probio Balance prebiotikummal kiegészített probiotikumot javasoljuk. A finom cseresznye ízű rágótablettát a kicsik is szívesen fogyasztják.

Kisiskolásoknak a C Plus, felső tagozatosoknak a C 300 Plus, míg a fiatal és kevésbé fiatal felnőtt generáció számára a C 1000 PLUS készítményt ajánljuk. D-vitamin (D-drops) mellé az iskoláskorúaknak a Full Spectrum multivitamint ajánljuk, amely közel 30-féle, a fejlődő szervezet működéséhez nélkülözhetetlen vitamint, antioxidánst és ásványi anyagot tartalmaz, melynek hatékonyságát az elnyújtott felszívódás biztosítja. A nehéz fizikai munkát végző felnőtteknek, sportolóknak a folyamatos felszívódású, nagydózisú Super Mega 50 multivitamin kiváló megoldás lehet.

Az idősebb generáció tagjainak különösen fontos az utánpótlás, mert a kor előrehaladtával már nehezebben szívódnak fel a vitaminok- és ásványi anyagok. Továbbá sokan küzdenek rágási- és nyelési problémákkal is. Bár már beköszöntöttek a tavasz első napsugarai, most kevesebb lehetőségünk van kint lenni a szabadban, így csökken az esély szervezetünk D-vitaminnal való feltöltésére is. Mindenkinek, de az idősebb korosztály számára hatványozottan fontos a csontok egészségének megőrzése miatt a D-vitamin, amely szintén könnyen fogyasztható, folyékony formában is elérhető D-drops néven. Multivitaminból az idősebb korosztály igényeire szabott Senior Formula, probiotikumból pedig a Probio Balance rágótabletta lehet jó választás, amelyet finom cseresznye ízének köszönhetően rágás nélkül, elszopogatva is el lehet fogyasztani.

Töltsd fel szervezeted vitamin-és ásványianyag raktárait!

vissza