CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Tartós és könnyű fogyás? De hogyan?

2015.05.26.

Tartós és könnyű fogyás?  De hogyan?

Az elhízás már most több embert öl meg évente, mint az éhezés. Az viszont köztudott tény, hogy minden leadott kiló csökkenti az elhízás okozta betegségek kockázatát. A fogyás nem könnyű, de létezik néhány természetes módszer és termék, ami hatékonyan segítheti a célok minél előbbi elérését.

Nem csodaszer, nem ígéret.

Létezik egy olyan gyümölcs, amelynek hatásai tudományosan is alátámasztották a testsúlycsökkentés elősegítését. A kapcsolódó kutatási anyagokban csodáról valóban szó sincs, de tartós, egészséges és könnyen kivitelezhető fogyásról viszont annál inkább.

Melyik is ez a gyümölcs?

Az acai napjainkra egyike lett a legközkedveltebb természetes fogyasztószereknek.
De vajon mit tud felmutatni ez a kis gyümölcs,hogy ekkora tömegeket tud lázba hozni?

Túlsúlyos embereket vizsgálva kiderült, hogy napi 2x100 ml 100% acai dzsúsz fogyasztásával az éhgyomri vércukorszint és az éhgyomri inzulin szint csökkenése mellett, az étkezés utáni vércukorszint emelkedés is alacsonyabb volt az egyébként várhatónál. Ebből megállapítható, hogy ez a gyümölcs segíti a vércukorszint stabilizálását, ami az egyik kulcstényezője az egészséges fogyásnak. Kiegyensúlyozott vércukorszinttel könnyebb elkerülni a hirtelen jött éhségrohamokat, ezáltal könnyebb betartani a napi ötszöri, de kisebb mennyiségű étkezést is, aminek folyományaként tartós, egészséges, éhezés nélküli fogyás érhető el.

Az acai inzulin szint csökkentő hatása is természetes segítsége a korszerű fogyókúrának, mert a magas inzulin szint a felesleges cukrokat zsírrá alakítja és beindul a zsírraktározás folyamata. Továbbá a vércukorszint csökkentésével az inzulin mennyisége is csökkenthető, ami szintén fogyáshoz vezethet. Mivel az elhízás gyakran együtt jár a megnövekedett koleszterin- és triglicerid szinttel, további előnye a gyümölcsnek, hogy tartós fogyasztása csökkenti az LDL („rossz”) koleszterint, és az emelkedett triglicerid szintet, úgy hogy közben a „jó” HDL koleszterin mennyisége nem változik.

Az a tény hogy a kóros túlsúly mellett sokszor megtalálható az alultápláltság (vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok, fehérje, rost, egészséges, telítetlen zsírsavak, stb. területén), szintén az acai-ra tereli a figyelmet. Amellett, hogy egyenletes és tartós fogyást biztosít, ellátja a szervezetet azokkal a létfontosságú anyagokkal, melyek javítják a szellemi- és fizikai teljesítményt, támogatják az immunműködést és általánosságban az egészség megőrzését.

Az acai tehát

  • csökkenti az étvágyat,
  • kiküszöböli az étkezés utáni vércukorszint kiugrást,
  • csökkenti a koleszterin és triglicerid szintet,
  • ellátja a szervezetet értékes tápanyagokkal – vitaminokkal, ásványi sókkal, antioxidánsokkal, telítetlen zsírsavakkal és aminosavakkal,
  • továbbá lassú, de tartós fogyást biztosít, úgy hogy közben nem kimeríti, hanem felépíti a szervezetet.

Ezen tulajdonságainak köszönhetően lehet az acai, az egészségtudatos fogyás hasznos eszköze.

Rendeld meg most!


vissza