CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Természetes hatóanyagokkal a prosztata egészségéért!

2019.03.16.

Természetes hatóanyagokkal a prosztata egészségéért!

A kor előrehaladtával sajnos nem magától értetődő a férfiegészség sem. Míg a prosztata teljesen egészséges, észrevétlen is marad, azonban 50 éves életkor körül a férfiaknak általában megnagyobbodik a prosztatája, s bár ez normális, élettani folyamatnak tekinthető, mégis számtalan kellemetlen tünetet okoz ez a húgyhólyag alatt elhelyezkedő mirigy, mely körülöleli a húgycsövet.

Milyen tüneteket okoz a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás?

- Egyre gyakrabban alakul ki a vizelési inger, nem csak nappal, hanem éjszaka is,

- Nehezen, netán erőlködéssel, hasprés alkalmazásával indul meg a vizelet,

- Előfordulhat a  hólyag nem teljes kiürülésének érzése,

- Vékony sugárban vagy megszakításokkal ürülhet a vizelet,

- Vizelés közbeni égő-csípő érzés jelentkezhet.

Ezen tünetek fennállása feltétlenül urológiai kivizsgálást igényel az egyéb betegségek kizárása céljából.

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás főleg kezdeti szakaszában, valamint megelőzésként hatékony és természetes segítséget nyújthatnak a jól bevált gyógynövények.

Az Észak-Amerikában őshonos törpepálma (szabalpálma) termését már régóta eredményesen alkalmazzák a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás enyhe vagy közepesen súlyos szakaszában fellépő tünetek enyhítésére. Vizsgálatok alapján bizonyítást nyert, hogy a szabalpálma termése növeli a tesztoszteron, ugyanakkor csökkenti a prosztata megnagyobbodásáért felelős anyagok szintjét a szervezetben. Hatóanyaga megállíthatja a gyulladásos folyamatokat, a prosztata további növekedését. Jelentősen mérsékli a vizeléssel kapcsolatos kellemetlen tüneteket, az éjszaki vizelések számát, valamint a hólyagban maradó vizeletmennyiséget.

A csalánt már évszázadok óta alkalmazzák vizelethajtó és gyulladáscsökkentő gyógynövényként. A nagylevelű csalán levelének kivonata jótékony hatást gyakorol a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás okozta tünetek enyhítésére. Immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatásán kívül fékezi a prosztata további növekedését, és a törpepálmával együttesen megsokszorozódik jótékony hatása.

A fitoszterolok a hormonegyensúlyra gyakorolt pozitív hatásuk által segítenek a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás tüneteinek enyhítésében, emellett képesek gátolni a prosztata megnagyobbodásáért felelős enzimek működését. 

A cink befolyásolja a hormonok szintézisét, ezáltal hatással van a hormonegyensúlyra is. Ugyanakkor kiváló antioxidáns, s szerepet játszik a férfi nemi szervek egészséges működésében.

A likopin egy számos jótékony hatással bíró antioxidáns, mely a rosszindulatú megbetegedések - köztük a prosztata rosszindulatú betegsége - megelőzésében jelentős segítséget nyújthat.

A szelén antioxidáns hatása által szerepet játszik a prosztata egészséges működésében, és a rosszindulatú folyamatok kialakulási kockázatának csökkentésében.

A bioperin gondoskodik a szervezetbe juttatott tápanyagok hasznosulásának fokozásáról.

A Pro-STP prosztatavédő készítmény a célzott hatóanyagaival jótékonyan befolyásolhatja a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás kellemetlen tüneteit, valamint segítséget nyújthat a megelőzésben.

Ne várjuk meg a tünetek jelentkezését! Az egészséget megőrízni mindig könnyebb, mint a kialakult megbetegedést orvosolni. Gondoskodjunk időben a prosztata egészségének megőrzéséről!

>>> Pro-STP prosztatavédő gyógynövénykészítményről bővebben

vissza