CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Természetes megoldás a szellemi frissességért!

2021.02.20.

Természetes megoldás a szellemi frissességért!

Mai teljesítményorientált világunkban a szellemi frissesség nélkülözhetetlen, hiszen nap, mint nap fokozott teljesítménykényszerrel kell szembenéznünk.
Vannak akik naponta több kávéval igyekszenek figyelmüket éberen tartani, míg mások koffeintartalmú serkentőkkel sietnek megfelelni korunk fokozott szellemi kihívásainak.

Mind a kávéval, mind a serkentőkkel érdemes azonban óvatosan bánni, s helyettük inkább a természetes alapanyagokat és módszereket választani. 

Természetes megoldás a szellemi frissességért:

A #boostUp értékes hatóanyagainak köszönhetően koffein nélkül segít lépést tartani a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokkal. A már évezredekkel korábban bizonyított gyógynövénykivonatok, a szerves magnézium, B-vitamin, és az agyműködést segítő lipidek egy kapszulába zárva komplex módon fokozzák a szellemi teljesítményt, elősegítik a koncentrációt, javítják a memóriát, miközben csökkentik a pörgő életmód okozta szorongást és stresszt. 

Ősi gyógynövények jótékony hatása:

Az indiai gyógynövényt, a bacopát, már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerben is használták a fokozott agyi működés eléréséhez, de  a mai tudomány is kutatások sokaságával igazolta hatékonyságát mind a fiatalok, mind az idősek körében. Ez az adaptogén, antioxidáns hatású növény javítja az emlékezőképességet, fokozza a koncentrációt, segítséget nyújt az összpontosításhoz.

A ginkgo bilobát több ezer éve széles körben használják a kognitív funkciók javítása céljából. A gingko biloba véráramlást fokozó hatása által az agy több tápanyagot és oxigént képes hasznosítani, így pozitív hatást gyakorol a memória és a gondolkodási képességre is. 

Értékes hatóanyagok az éles gondolkodásért

Az idegrendszer megfelelő működéséhez magnézium szükséges. Az alacsony magnéziumszint idegrendszeri zavarokat, memóriaproblémákat, stresszt, nyugtalanságot okozhat. A pantoténsav, (B5-vitamin) hozzájárulhat a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, fokozza a stressztűrő képességet, s a  koncentrációképesség erősítésében is szerepet játszik. A foszfatidilszerin természetesen előforduló lipid, mely az agyban különösen nagy koncentrációban fordul elő. Segíti az agyműködést, javítja a gondolkodási képességet, valamint lassítja az életkor előrehaladtával bekövetkező memóriaveszteséget. 

Kinek nyújthat segítséget a #boostUp?

 - Aktív fiataloknak a mindennapi szellemi frissességért;

 - Szellemi foglalkozásúaknak a munkahelyen tapasztalható szellemi kihívásoknak történő megfelelés érdekében;

- Diákoknak a megfelelő összepontosításhoz és a tananyag könnyebb  elsajásításához;

- Idősebb generációnak a rövid és hosszútávú memória javításának céljából, valamint a kognitív funkciók korral járó változásának lassításáért. 

Ha szeretnél a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokra gyorsan reagálni, de mégis nyugodtan szeretnél aludni, akkor a #boostUp segítségedre lehet!

vissza