CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Töltsd fel vitaminkészletedet!

2016.04.20.

Töltsd fel vitaminkészletedet!

Szervezetünk vitaminraktárai tavaszra kiürülnek, ezért fokozott figyelmet érdemel az utánpótlásuk. A pótlás során gondoskodjunk mind a vitaminok, mind az ásványi anyagok feltöltéséről. A vitaminok és ásványi anyagok hiányának tünetei attól függenek, hogy mely vitamin vagy ásványi anyag van a szükségesnél alacsonyabb mértékben jelen a szervezetünkben.

A hiánytünetek megfelelő mértékű vitaminpótlással általában problémamentesen megszüntethetők. Vitaminhiány nem csupán a hiányos táplálkozás következményeként alakulhat ki, hanem egyes betegségek, illetve külső tényezők is hozzájárulhatnak létrejöttéhez. Fontos, hogy odafigyeljünk szervezetünk megfelelő vitaminellátottságára, mivel az enyhe vitaminhiányos állapot is komoly panaszokat okozhat. Nem kizárólag fáradtság, levertség, aluszékonyság formájában jelentkezhetnek a tavaszi fáradtság tünetei. A lecsökkent teljesítmény szerencsére megfelelő vitaminpótlással könnyen orvosolható. A koncentrációzavar és a tanulási nehézség tünetei is megszüntethetők megfelelő vitaminpótlással. Az agy és az idegrendszer megfelelő működéséhez különösen fontos a niacin, a tiamin, a B6- és B12-vitamin, a réz, jód, vas, magnézium, mangán és a cink.

Vegyük komolyan szervezetünk jelzéseit! A népesség legnagyobb része enyhébb vitamin-és ásványi anyag hiánnyal küzd, melynek következtében erőtlennek, fáradtnak, kedvetlennek érezhetjük magunkat, s ez immunrendszerünk működésében is megmutatkozik. A tápanyag- és vitaminhiány kialakulása megelőzhető egészséges táplálkozással, valamint a megfelelő mennyiségű és minőségű étrend-kiegészítők alkalmazásával. Az elnyújtott felszívódású Full Spectrum multivitamin egyetlen tablettája csaknem 30-féle, a szervezetünk működéséhez elengedhetetlen vitamint, antioxidánst és ásványi anyagot tartalmaz, melynek hatékonyságát extra bioflavonoidok fokozzák. 

Töltsd fel szervezetedet vitaminokkal és ásványi anyagokkal!

vissza