CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita Calcium Magnesium Plus - csonterősítéshez Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin

CaliVita Calcium Magnesium Plus - csonterősítéshez Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin
CaliVita Calcium Magnesium Plus - csonterősítéshez Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin
CaliVita Calcium Magnesium Plus - csonterősítéshez Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin
CaliVita Calcium Magnesium Plus - csonterősítéshez Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin
Értékelés:

Cikkszám: CV0222

CaliVita Calcium Magnesium Plus

4 az 1-ben kapszula az egészséges csontozatért

 (100 kapszula)

Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin



Calcium Magnesium Plus:

Kalcium, magnézium, D-vitamin, K2 vitamin

Népszerű készítményünk, a Calcium Magnesium Plus kalciummal, magnéziummal + D3- és K2-vitaminnal együtt segítheti a csontsűrűség javítását (mely a csontritkulás kezelésében alapvető cél), és megfelelő védelmet nyújt a csontritkulás ellen.

Calcium Magnesium Plus a csontrendszer épségének megőrzését, a normális izomműködést és az idegrendszert támogató, kalciumot és magnéziumot tartalmazó készítmény, melyet a kalcium jobb felszívódásának érdekében D3- és K2-vitaminnal egészítettünk ki. Ha szeretnéd a megfelelő csonttömeget elérni és fenntartani, vagy megelőzni, lassítani a csontritkulást, akkor a Calcium Magnesium Plus hatékony segítségedre lesz ebben.

A kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag, hiszen valamennyi sejtünk, szövetünk működéséhez szükség van rá. A kalcium biztosítja a csontok szilárdságát, ezért a csontritkulás egyik ellenszereként tartják számon, de a véralvadásban, a szív-és vázizmok összehúzódásában is nélkülözhetetlen szerepet tölt be.

A magnézium az idegrendszer működése szempontjából a legfontosabb ásványi anyag. A szívműködés hatásfokát javítja, és a csontozat, fogazat felépítésében is szerepet játszik és hozzájárul a normál izomműködéshez.  A legújabb kutatások szerint csökkenti a stroke esélyét és memóriajavító hatást is kifejt.

Calcium Magnesium Plus a kalciumot és magnéziumot a felszívódáshoz legmegfelelőbb, 2:1 arányban tartalmazzák, így járulnak hozzá az egészségünkhöz.

A D3 vitamin az immunrendszer egészséges működésében aktív szerepet játszik. A csontozat épségéhez nélkülözhetetlen, de a daganatos megbetegedések, az allergia, allergiás asztma megelőzésében is aktív szerepet tölt be.

Kiknek ajánljuk?

  • Csonttörés után a regenerálódás elősegítésére.
  • Várandósoknak a megfelelő magzati csontfejlődéshez és a fogak egészségének megőrzéséhez.
  • Fiataloknak az egészséges csontozat felépítéséhez.
  • Középkorúaknak az egészséges csontozat megtartásáért és a csontritkulás megelőzésére.
  • Idősebbeknek a csontleépülés lassítására.
  • Azoknak, akik nem fogyasztanak tejet, tejtermékeket, vagy rendszeresen kávét, foszforsav-tartalmú, szénsavas üdítőket isznak.

A csontvesztés mértéke rendszeres mozgással, tudatosan kialakított étrenddel jelentős mértékben lassítható, akár meg is előzhető. A csontvesztés csökkentésének vagy megállításának egyik kulcsa a vitamin- és nyomelempótlásban rejlik, hiszen a kalcium, a D- és K-vitamin fontos építőelemei a csontoknak.

A "néma kórként" fémjelzett csontritkulás vagy más néven osteoporosis esetén a csonttömeg folyamatos csökken. A csonttömeg csökkenésének oka a szervezetben zajló csontfelépítő és lebontó folyamatok egyensúlyának megbomlása. Kezdeti szakaszban semmilyen tünetet nem okoz, ám első jeleként akár egy kisebb elesés is csonttöréssel járhat. A csonttörések egyik gyakori formája a combnyaktörés, mely jelentős mozgáskorlátozottsággal jár, s végzetes kimenetelű is lehet. Ezen okból kifolyólag már gyermekkortól érdemes a csontozatunk egészségét óvni, mivel csonttömegünk fiatal felnőtt (kb. 30 éves) korunkig éri el a maximumot.

A Calcium Magnesium Plus-ban a csontépítést biztosító kalcium, magnézium és D-vitamin mellett a K2-vitamin is megtalálható.

A K2-vitamin kétféleképpen is segíti a csontok egészségének megőrzését: egyrészt fokozza az új csont épülését, másrészt akadályozza a csontbontó sejtek működését.

Óvd csontjaid egészségét, válaszd a Calcium Magnesium Plus komplex védelmét, mely valamennyi korosztály számára ideális segítséget jelenthet az erős csontozat kiépítéséhez és  fenntartásához.

Hiánytünetek:

A kalcium hiánytünetei lehetnek: izomgörcsök, izomfájdalom, töredező körmök, gyenge, szuvas fogak, gyakori csonttörés, emésztési problémák. Súlyos esetben a lassú, fokozott kalciumszint-csökkenés csontritkuláshoz vezethet.

Összetétel:

500 mg Kalcium
250 mg Magnézium
200 N.E. D3-vitamin
90 mcg K2-vitamin
Inaktív összetevők:

zselatin, mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, magnézium sztearát.

Figyelem!

Tartós, nagy mennyiségű kalciumbevitel esetén kérd ki kezelőorvosod véleményét!

Kumarin-alapú (pl. Warfarin) vérhígítót szedők egyeztessenek kezelőorvosukkal a termék használata előtt.

Tudtad-e?
Tudtad, hogy a szervezet nem képes kalciumot előállítani, tehát csak a táplálékból vagy étrend-kiegészítőkből juthatunk hozzá ehhez a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen anyaghoz?
Ajánlás: Hetente legalább 3 alkalommal sétálj 20-30 percet! A mozgásra a szívnek, a léleknek és a csontozatnak egyaránt szüksége van!


A termék megvásárlásával járó Bonusz Pont:  132
Ár: 11 450 Ft

+ Véleményt írok

#1 - Graskó Mária2021.04.20. 10:53

Régóta szedem, meg vagyok vele elégedve teljesen, nem csak a csontjaim, de a fogaim is erősebbek (és szebbek) lettek, családomban mindannyian rendszeresen szedjük