CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita Panax Ginseng, teljesítményfokozó ginszengkészítmény,100 tabletta

CaliVita Panax Ginseng, teljesítményfokozó ginszengkészítmény,100 tabletta
CaliVita Panax Ginseng, teljesítményfokozó ginszengkészítmény,100 tabletta
Értékelés:

Cikkszám: FL0067

CaliVita Panax Ginseng, teljesítményfokozó ginszengkészítmény,

100 tabletta

Panax Ginseng ginszengkészítmény

Az embergyökérként is emlegetett ginszeng az egyik legrégebben alkalmazott és legnépszerűbb természetes segítség a  vitalitásban. Támogatja a fizikai és szellemi teljesítmény, valamint a koncentrálóképesség aktivitását, de ajánlható feszültebb időszakokban is.

  • Leterhelt időszakokban a munkateljesítmény fokozására, a fáradtság és kimerültség enyhítésére.
  • Fokozott szellemi igénybevétel esetén, vizsgaidőszakban.

Jótékony hatásai:

- Leginkább immunrendszer működését támogató, szellemi kapacitást növelő, szívvédő és stresszcsökkentő hatásai által vált ismertté. A panax ginzeng a koleszterinszint szabályozását (hdl koleszterint, ldl koleszterint) is elvégzi.

- Fájdalomcsillapító, nyugtató hatású, ránctalanító és támogatja a pajzsmirigy működését.

- A ginzeng világszerte ismert gyógynövény, mind a sportolók, mind az inaktív emberek körében töretlen népszerűséget élvez, mint betegség megelőző és teljesítménynövelő gyógynövény.

- Stresszcsökkentő hatásának köszönhetően megakadályozza a már meglévő tumorok növekedését, stimulálja az immunrendszert, így a ginzeng a daganatos megbetegedésekkel szemben is felveszi a harcot.

- A sugárzás okozta károsodásokkal szemben is megfelelő védelmet nyújt a ginzeng nemcsak azáltal hogy segíti a lábadozást, hanem a meggyengült szervekre is energetizáló hatását fejti ki.

- Szellemi és fizikai teljesítménynövelő hatása miatt sportolók számára kiemelten ajánlott a ginzeng fogyasztása. Késlelteti a fizikai és mentális fáradtságérzet megjelenését, és fokozza a szevezetben az endorfin (boldogsághormon) termelését. Számos jótékony hatása mellett pozitívan hat az izomműködésre, illetve azok energiafelhasználására, ezért a legtöbb testépítő és hosszútávfutó is rendszeresen alkalmazza a ginzeng gyógynövényt. Az oxigénfelvevő kapacitás növelése révén is hatással van a ginzeng a teljesítmény és az állóképesség növelésére.

- Az inzulintermelés serkentése révén a ginzeng szerepet játszik a vércukorszint csökkentésében. Kiváltképp intenzív edzés folyamán érezhetően növeli a fizikai és mentális teljesítményt. Javasolt mennyiség alkalmazása esetén energetizál, többletmennyiség bevitele esetén pedig nyugtató hatást fejt ki. A ginzeng összetevői között található panaxanok csökkentik a vércukorszintet, a poliszacharidok immunrendszert erősítő hatással bírnak.

- A ginzeng gyógyító vegyületei, a  triterpén glikozidjai, a ginzenozidok  csökkentik a stressz negatív hatásait, ugyanakkor fokozzák a szellemi és fizikai teljesítőképességet.  Ezen hatása révén a ginzeng tartalmú készítmény alkalmazható a teljesítmény fokozására, a koncentráló képesség javítására, továbbá fáradtság és kimerültség ellenszereként.

- Betegség utáni lábadozásra, a legyengült szervezet erősítésére, energiával való feltöltésére is hatékony megoldást nyújt.

- Izületi gyulladás, emésztési zavarok, álmatlanság elleni szerként történő alkalmazása régóta elismert.

-  A ginzeng fontos szerepet tölt be az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében.

- A ginseng tartalmazza azon speciális hatóanyagokat is, amelyek serkentik azon immunsejtek termelődését, melyek a szervezetbe bejutó egyes kórokozók elpusztítását célozzák. A ginzeng általános szervezeterősítő, roboráló hatása évszázadok óta elismert.

- A ginzeng gyógynövény fentieken túlmenően a mellékvesére is jótékony hatást fejt ki, a természetes stresszhormonokat egyensúlyban tartja. ezzel is elősegítve a mellékvese megfelelő működését, s növelve a szervezet stresszel szembeni ellenállóképességét.

- Viszgálati eredmények alapján bebizonyosodott, hogy a ginzeng segít felvenni a harcot az extrém fizikai és mentális stresszhatások következményeivel.

- Serkenti a tüdő munkáját, növeli az adrenalin kibocsátást, és gyorsítja a regenerációt. Sportolás közben kíméli a glikogénraktárat, a szervezet működését a testzsírból történő energianyerésre hangolja.

- A ginzeng hatékony szerként alkalmazható túlhajszoltság, fáradtság, stresszes életvital fennállása esetén.

- Vizsgálati eredmények alapján kimutatásra került, hogy a ginzeng hosszú távú használata gátolhatja az öregedéssel együtt járó immunrendszer gyengülést, ugyanakkor védelmet nyújthat a fertőző megbetegedések kialakulésa ellen, azáltal, hogy a szervezet segítségére siet a szabadgyökökkel szembeni ellenállásnak és csökkenti a stressz káros hatásait.


500 mg Panax ginszeng

Magas vérnyomásban, illetve más szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek alkalmazása nem javasolt. Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt.

Tudtad, hogy a Távol-Keleten vágyfokozó hatást tulajdonítanak a ginszengnek?

A termék megvásárlásért járó Bonus Pont: 119

Ár: 9 920 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!