CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

#boostUp (30 kapszula)szellemi teljesítmény fokozó

#boostUp (30 kapszula)szellemi teljesítmény fokozó
#boostUp (30 kapszula)szellemi teljesítmény fokozó
#boostUp (30 kapszula)szellemi teljesítmény fokozó
Értékelés:

Cikkszám: CV0317

#boostUp (30 kapszula)

szellemi teljesítmény fokozó

A #boostUp értékes hatóanyagainak köszönhetően segít lépést tartani a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokkal. A népszerű gyógynövény-kivonatokat, szerves magnéziumot, B-vitamint és az agy működéséhez szükséges lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő fokozza a szellemi teljesítményt, elősegíti a koncentrációt, javítja a memóriát, miközben csökkenti a szorongást és stresszt.

Rendkívüli módon felgyorsult a világ: temérdek információ árad felénk a nap minden percében, amelyekre azonnal reagálnunk, válaszolnunk kell. Ez a felgyorsult világ fokozott szellemi teljesítményt és koncentrációt igényel. Az agy teljesítményének növelésére, „felpörgetésére” többféle mód is létezik, de nem mindegy, hogy milyen – hosszú távon akár ártalmas – alapanyagot fogyasztunk. Mi most egy kíméletes, de hatékony megoldást hoztunk a természet patikájából.

Mai teljesítményorientált világunkban a szellemi frissesség nélkülözhetetlen, hiszen nap mint nap képesnek kell lennünk hatékonyan és fókuszáltan dolgozni és működni. A mindennapi feladataink fejben tartása és elvégzése mellett üzenetek, telefonhívások és kérdések sokaságára válaszolunk, azonnali döntéseket hozunk, miközben a digitális eszközökről és az internetről hatalmas információáradat önt el minket.


Van, aki napi több kávéval igyekszik fenntartani figyelmét, mások koffeintartalmú serkentőkkel próbálnak „gyors reagálásúak” maradni. Ezekkel azonban érdemes óvatosan bánni, s helyettük inkább a természetes alapanyagokat és módszereket választani.

A #boostUp értékes hatóanyagainak köszönhetően koffein nélkül segít lépést tartani a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokkal. A régóta bizonyított gyógynövénykivonatokat, szerves magnéziumot, B-vitamint és az agyműködést segítő lipidet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő fokozza a szellemi teljesítményt, elősegíti a koncentrációt, javítja a memóriát, miközben csökkenti a pörgő életmód okozta szorongást és stresszt. Az indiai gyógynövényt, a bakopát már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is használták a fokozott agyi működés eléréséhez, de a mai tudomány is kutatások sokaságával igazolta hatékonyságát mind a fiatalok, mind az idősek körében. 

Ez az adaptogén, antioxidáns hatású növény javítja az emlékezőképességet, növeli a figyelmet, segíti az összpontosítást.

A ginkgo bilobát több ezer éve széles körben használják a kognitív funkciók javítására. Véráramlást fokozó hatása miatt az agyunk több tápanyagot és oxigént képes felvenni, így pozitív hatással van a memóriára és a gondolkodásra is.

Az idegrendszer megfelelő működéséhez magnézium szükséges. A nem megfelelő magnéziumszint idegrendszeri zavarokat, memóriaproblémákat és stresszt, nyugtalanságot okozhat.

A pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárulhat a szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, illetve segítséget nyújt a stressztűrő képesség növelésében, a koncentrációképesség erősítésében.

A foszfatidilszerin természetesen előforduló lipid, amely az agyban különösen nagy koncentrációban fordul elő. Segíti az agyműködést és a megfelelő gondolkodási képességet, valamint lassíthatja az öregedéshez társított memóriaveszteséget.

Aktív fiataloknak, hogy mindennap toppon legyenek szellemileg.

Szellemi foglalkozásúaknak a fokozott szellemi teljesítmény eléréséért és a stressz leküzdéséhez.

Azoknak, akik a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokra választ szeretnének adni, mégis nyugodtan szeretnének aludni.

Diákoknak az összpontosítás és a tanulás segítésében.

Időseknek a rövid- és a hosszú távú memória javításának érdekében és a kognitív folyamatok romlásának lassításáért.

1 kapszula tartalmaz:
100 mg Bakopa levél kivonat (20:1; Bacopa monnieri)
30 mg Magnézium
25 mg Foszfatidil-szerin
20 mg Ginkgo biloba levélkivonat
2 mg Pantoténsav
Inaktív összetevők: Hidroxi-propil-metil-cellulóz, rizshéjak, rizskorpa
Tudtad, hogy az indiai gyógynövényt, a bakopát már az ősi ájurvéda orvostudományi rendszerében is használták a fokozott agyi működés eléréséhez?
A # boostUo-ot étkezés közben kell fogyasztani, hogy csökkentse a Bacopa monieri okozta gyomor-bélrendszeri kényelmetlenség kockázatát. Konzultálj kezelőorvosoddal, ha bármilyen gyógyszert szedsz, különösképpen vérnyomás vagy a vércukorszint kezelésére, mivel a Ginkgo biloba befolyásolhatja egyes gyógyszerek hatását.
Ha szeretnél a felgyorsult világ okozta szellemi kihívásokra gyors választ adni, mégis nyugodtan szeretnél aludni, vásárold meg a #boostUp szellemi teljesítményfokozót!Ár: 14 565 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!